Isosilta. Isosille.

huhtikuu 2013

Käyttäjän sirkkuliini kuva

Pelko siitä, että olen menettänyt jotain tärkeää

Ti, 30/04/2013 - 13:21 -- sirkkuliini

Ennen olen osannut puhua ja osannut lohduttaa oikeilla sanoilla. Nyt pelkään, että olen menettänyt sen taidon. Jotenkin tuntuu, että sanomisillani ei ole enää mitään syvyyttä. Haluaisin kirjoittaa tänne jotain rohkaisevaa, mutta mitään ei vaan tule. Haluaisin, että ihmiset saisivat voimaa teksteistäni. Ennen osasin paremmin tai sitten nykyään olen paljon vaativampi. Se ehkä johtuu siitä, että haluan niin paljon päästä opiskelemaan seurakunnan nuorisotyöntekijäksi. Se luo mulle paineita siitä, että kaikella sanomisellani pitää olla jotain syvyyttä.

Käyttäjän Oskari kuva

Kuinka hyvin asiamme ovatkaan?

To, 25/04/2013 - 20:09 -- Oskari

Keskustelimme Facebookissa eilen illalla hyvän ystäväni kanssa. Eräässä vaiheessa keskustelumme kääntyi siihen, kuinka onnekasta oli syntyä juuri Suomeen.

Etuoikeutettua asemaamme kuvaa hyvin usein hartautenakin käytetty tietoisku: Maailma tiivistettynä sadan ihmisen kylään.

Kodittoman ikävää

La, 20/04/2013 - 11:11 -- kirsi

Tapasin eilen kaksi ihan oikeaa pesunkestävää pakolaista. Toinen oli Afrikasta, ja toinen Aasiasta. Parhaassa työiässä olevia oman alansa ammattilaisia. Toinen tumma ja toinen vaalea. Kumpikin oli sodan maastaan ajamia, perheensä hukanneita, kylmään pohjolaan eksyneitä. Ensivaikutelma heistä oli kuitenkin vahvuus. Huumorin ja itseironian sävyttämä varovaisuus kohtaamisissa. Vasta jonkin ajan päästä näin heissä jäljen elämästä. Surumielinen hymy viipyi välillä heidän kasvoillaan kuin vihjeenä siitä, miten paljon liikaa he olivat nähneet ja kokeneet.

Käyttäjän sirkkuliini kuva

Minun eka kerta

Pe, 19/04/2013 - 23:15 -- sirkkuliini

Ajattelin muistella ekaa riparia, jolla olin isosena. Oli kesä 2011 (toivottavasti nuoruusiän dementia ei ole iskenyt päälle ja muistan edes vuoden oikein!). Olin innosta piukeana. Meitä oli isosina viisi henkilöä, joista kaksi tuli muualta. Ekan kerran ku näin nämä kaksi henkilöä aloin heti miettiä, että mitenkäs meillä sitten synkkaa viikko saman katon alla. Olis ollu tosi tökeröä leirillä, jos nämä kaksi olis ollu ihan eri aallonpituudella.

Tägit: 
Käyttäjän jsavola kuva

Miten pitää hyvä raamis?

Ti, 16/04/2013 - 22:28 -- jsavola

Jaahas poijjaat ja tyttäret,

Minulta on pyydetty blogi-kirjoitusta aiheesta "Miten pitää hyvä raamis?" Tähtävä ei ole helppo. Helpompi olisi kirjoittaa siitä, että miten ei kannata toimia. Ongelmani on siis varsin samankaltainen kuin Jumalasta puhuminen. Jumalasta on helpompi sanoa, mitä Hän ei ole kuin mitä Hän on.

Käyttäjän sirkkuliini kuva

Tulevaisuus sinetöity

Ke, 03/04/2013 - 22:42 -- sirkkuliini

Kirjoitukset on kaukana takana ja vapaudesta olen nauttinut. Paitsi kyllä oon muutaman kerran käynyt koululla näkees ihmisiä :) Mutta niin tänään oli viimeinen päivä tehdä yliopisto- ja ammattikorkeahaku. Onneksi olin jo tehnyt sen viime lauantaina. Tosiaan hain vain AMK haussa, koska musta ei oo yliopistoon opiskelemaan :D

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • deltoidoneworld
  • senatereallife
  • netwwwraisins
  • iso kiiNAlainen
  • Simppa
  • annaoittinen
  • Vivian Kemppainen
  • aliciakosunen
  • ellamettovaara
  • Lars

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.