Isosilta. Isosille.

toukokuu 2013

Käyttäjän sirkkuliini kuva

Elämä täynnä jännitystä!

Ti, 28/05/2013 - 03:14 -- sirkkuliini

Apua nyt mua jännittää taas ihan kauheesti enkä saa nukuttua! Ja mitä se kello on vähä yli kolme yöllä.. oivoi unirytmihän tässä jännityksessä menee..

Tosiaan se mikä mua jännittää on mun ylioppilasjuhlat lauantaina! :) Vihdoin saan kolmen vuoden armottoman raatamisen jälkeen kunniaa ja saan laittaa valkolakin päähän. Nyt tällä hetkellä eniten jänskättää se, että minkälaisen kampauksen mun hiuksiin saa :D en oo oikeen ikinä ollu tyytyväinen mun juhlakampauksiin ja tällä kertaa mulla on lyhemmät hiukset kuin muina kertoina. No kai se ihan kivalta näyttää :)

Tägit: 
Käyttäjän iinnaD44 kuva

Pitkä kuuma kesä ja mä aion elää sen!

Ma, 27/05/2013 - 14:14 -- iinnaD44

Sain juuri lauantaina tiedon että olen 7. Riparilla isoisona! Mahtavaa! Se ois kaheksas ripari ja toinen kerta isoisona. Leirikeskus sijaitsee peräkylillä, siellä nukutaan tahdosta riippuen joko aitoissa tai teltoissa. Opetustilana siellä on pieni mökki johon mahtuu just ja just eikä melkeen riparilaiset. Ruokailu tapahtuu ulkona katoksen suojissa. Saunat lämpiävät itse lämmittämällä puilla. Pingistäkin pelataan ulkona. Kaikki on ulkona. Vessatkin ulkoluxusweeceitä:)

Käyttäjän sirkkuliini kuva

Kesä tulee ja hymyilyttää!

To, 23/05/2013 - 11:25 -- sirkkuliini

On se ihanaa, että kesä tulee ja vihdoin on tarpeeksi lämmin! Pelkkä aurinkoinen sää saa minut hymyilemään. Enää ei tarvitse masistella kuinka ulkona on taas niin tylsän pimeää ja mälsää. Nyt on mahtavaa mennä ulos lukemaan kirjaa tai vain ottamaan aurinkoa.

Haluaisinkin kysyä teiltä mikä fiilis? Hymyilyttääkö paljon? Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

Tägit: 

Helluntain satoa

Pe, 17/05/2013 - 12:41 -- kirsi

Juutalaisetkin viettivät helluntaita. Se oli sadonkorjuun ja lain antamisen juhla. Jeesuksen opetuslapset olivat helluntaina koolla. Heidän helluntainsa alkoi kuitenkin synkemmissä merkeissä. Ei riemuittu yhdessä Jumalan lahjoista, vaan piiloteltiin suljettujen ovien takana, pelättiin ja rukoiltiin. Jeesuksen opetuslapset olivat eksyksissä ja tuuliajoilla, mutta odottivat silti. Ehkä jotain tapahtuisi, niin kuin heille oli luvattu.

Tägit: 

Kohdellaanko seurakunnissa nuoria eriarvoisesti?

Pe, 10/05/2013 - 02:44 -- Jennis

Ensimmäinen aiheeni tarttuu suoraan aiheeseen ja syystäkin. Aloitan kertomalla oman tarinani vuosi vuodelta. Seurakuntaa en paljasta tai paikkakuntaa mistä olen. Haluan pysyä anonyymina ainakin tästä aiheesta, joku voi tunnistaa minut,jolloin toivoisin palautetta aiheesta. :) Mutta asiaan!

Käyttäjän jsavola kuva

Kaikella on aikansa - nyt on aika syventyä

Ke, 08/05/2013 - 00:26 -- jsavola

Hyvää huomenta,

Kirjoittelen tätä blogia nimittäin hyvin varhain aamusta.

Viime kuun puolessa välissä pidettiin Tampereella Haastettu kirkko -seminaari. Kirkon viimeisin tilastollinen vuosikertomus näyttää, niin kuin useat teistä varmaan tietää, laskevia käppyröitä. Piispa Jolkkonen totesikin osuvasti, että ainoat tilastomerkinnät, jotka eivät ole laskussa, ovat polttohautaukset.

Vau!

Pe, 03/05/2013 - 09:51 -- kirsi

Vielä löytyy myös meistä kaikki tietävistä länsimaisista ihmisistä palvonta-energiaa. Mielessäni on eräs uutisväläys jonkun julkkiksen tulosta Helsinkiin. Nuoret tytöt odottivat idoliaan ihan hysteerisinä ja melkein itkien, kun tuo ihmeellinen hahmo oli vasta tullut samaan kaupunkiin. En yhtään ihmettelisi, jos nämä henkilöt olisivat pyörtyneet ihastuksesta, kun idoli sitten tuli näkyviin.

Ajatusten lukemista

To, 02/05/2013 - 10:57 -- kirsi

Parisuhteessa, ja miksei muissakin ihmissuhteissa, me naiset syyllistymme usein ajatusten ”lukemiseen”. Yritämme kovasti arvailla, mitä toinen ajattelee, ja miksi toinen tekee niin kuin tekee. Samalla oletamme myös toisen ymmärtävän meitä ilman sanoja. Loppujen lopuksi siinä saattaa käydä kuin sille miehelle, joka ajatteli lähteä lainaamaan naapurista ruohonleikkuria. Aikansa arvailtuaan toisen vastausta pyyntöönsä mies käveli naapurin ohi, heitti kivellä ikkunaan, ja huusi: pidä leikkurisi! Naapuri oli varmaan syystäkin ihmeissään.

Käyttäjän iinnaD44 kuva

This party's going off like crazy

Ke, 01/05/2013 - 15:00 -- iinnaD44

VG13 on jo ohi, mutta silti ollaan yhä ihan fiiliksissä täällä vieläkii.
Oli nimittäin sen verran hauskaa ettei sitä iloo ja riemua voi helpolla unohtaakaan. Musiikki, Jeesus, serpentiini ja tanssiminen, kaverit ja nauraminen sai aikaan mulle sellasen vappufiilikset että oksat pois!

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • blackswanearspl...
  • slothweak
  • mpatsi
  • Pnemma
  • examinerstaldisc
  • Maria Lindroos
  • lozengeasking
  • Katrisusanna
  • deltoidoneworld
  • senatereallife

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.