Isosilta. Isosille.

syyskuu 2013

Usko pois!

Su, 29/09/2013 - 22:15 -- kirsi

Voiko minun elämässäni tapahtua mitään ihmeellisiä asioita? Tuntuu, kuin elämä kulkisi vaan omaa rataansa. Arkinen aherrus jatkuu päivästä toiseen. Ensin on alkuviikko, sitten loppuviikko, sitten viikonloppu. Nyt on syksy, sitten tulee talvi, ja kevät ja kesä, ja sitten taas syksy… Onhan aika lohdullista, että elämä jatkaa kulkuaan. Toisaalta tuntuu, kuin eläisi kuin tosi tylsässä elokuvassa. Alussa tietää jo, mitä elokuva pitää sisällään. Joskus sitä vain toivoisi elävänsä jännärissä, toimintaleffassa, tai edes komediassa.

arki kasarmilla... ja leirit..

Ma, 23/09/2013 - 20:07 -- Jennis

Ihmiset lähtee kouluihin, toiset töihin... meillä arki jatkuu.. kello 6.00 kajahtaa joka aamuinen huuto"kompaniassa herätys! Valot päälle, ovet auki, taistelijat ylös punkista" joinakin aamuina on lenkillr lähdön vuoro. Välillä se on jopa useamman kilometrinlenkki, välillä vain satoja metrejä. Aamut ovat todella pimeitä, vielä silloinkin kun menemme aamupalalle.

Monrlla arki on muuttunut taas koulussa/työssä käynniksi. Meillä ei tapahdu mitään muutoksia. Tai isoimpana varmasti tapahtuu, että vaatetta tarvitsee paljon enemmän mitä ennen.

Vapaaksi ostettu

Ma, 16/09/2013 - 10:31 -- kirsi

Voi kun olisi vapaa! Oletko joskus katsellut muuttolintuja matkalla sinne jonnekin, tai hevoslaumaa preerialla, ja toivonut olevasi yhtä vapaa? Sinua sitovat monenlaiset velvollisuudet, ja ehkä pelot ja riippuvuudetkin. Et voi tehdä mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Aina on pakko ottaa huomioon toiset, totella määräyksiä ja elää omien rajoitusten kanssa.

Tägit: 

Kolmenlaista kuolemaa

Ke, 11/09/2013 - 13:58 -- kirsi

Onko muuta yhtä tavallista, ja silti vähän käsiteltyä asiaa, kuin kuolema. Vaikka elämme länsimaisessa järki-yhteiskunnassa, niin edelleen kuolemasta puhuminen on tabu, kielletty aihe. Koetaan jotenkin vääräksi ja sairaaksi puhua kuolemisesta. Ikään kuin puhumalla siitä manattaisiin kuolema paikalle.

Heipä hei!

Su, 01/09/2013 - 20:25 -- Tetteeh

Moi pitkästä aikaa! :)

Kesä oli ja meni. Vettä tulee minkä ehtii ja koulukin alkoi. Tulee kyllä ikävä isostelua, eikä millään jaksais odottaa ens kesään.
Takana on siis aivan mahtava kesä ja toivon, että monet pikkuiset tulee isoskoulutukseen, että pääsee isosteleen omienki pikkusten kans :)
Toivottavasti ens kesästä tulee vielä mahtavampi! Innolla odotellessa sitä !

Itse oon taas niin uppoutunu hallitusasioihin ja muutenkin kouluun, että unohdin jo että on syyskuun eka pv ja uus "kuukauden isonen" -artikkeli ilmestyny xDD

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.