Isosilta. Isosille.

Käyttäjän iinnaD44 blogi

Käyttäjän iinnaD44 kuva

Tulkoon joulu ja uusi vuosi!

Ke, 18/12/2013 - 15:10 -- iinnaD44

Se on alle viikko jouluun! Jokainen valmistautuu tähän suureen juhlaan omalla tavallaan. Teen tänä vuonna itse kaikki joululahjat.
Joulu on ollut itselleni aina tärkeää aikaa. Jolloin saan rauhoittua perheeni kanssa. Jouluperinteet on mulle tärkeitä. Tänä vuonna ei taida päästä pulkkamäkeen näin vähän kun on lunta. Parasta on se kun saa herätä jouluaamuna ja syödä aamupalaksi siskon tekemää joulupuuroa. Jouluna tulee käytyä kirkossa ja haudoille kynttilöitä viemässä.

Tägit: 
Käyttäjän iinnaD44 kuva

Huomenna leirille!

To, 11/07/2013 - 14:13 -- iinnaD44

Huomenna alkaa jo isosilla leiri! Pikkuset saapuu vasta lauantaina! Meillä on hurjasti niin hyviä suunnitelmia jotka aivan varmasti aiotaan toteuttaa! Ollaan isosporukan kanssa kokoonnuttu suunnittelemaan niitä mahtavia iltaohjelmaspektaakkeleja jo ennen leiriä pari kertaa! Ja siks just ei malttais millään odottaa huomista kun päästää oikeesti tekemään niitä!

Käyttäjän iinnaD44 kuva

Pitkä kuuma kesä ja mä aion elää sen!

Ma, 27/05/2013 - 14:14 -- iinnaD44

Sain juuri lauantaina tiedon että olen 7. Riparilla isoisona! Mahtavaa! Se ois kaheksas ripari ja toinen kerta isoisona. Leirikeskus sijaitsee peräkylillä, siellä nukutaan tahdosta riippuen joko aitoissa tai teltoissa. Opetustilana siellä on pieni mökki johon mahtuu just ja just eikä melkeen riparilaiset. Ruokailu tapahtuu ulkona katoksen suojissa. Saunat lämpiävät itse lämmittämällä puilla. Pingistäkin pelataan ulkona. Kaikki on ulkona. Vessatkin ulkoluxusweeceitä:)

Käyttäjän iinnaD44 kuva

This party's going off like crazy

Ke, 01/05/2013 - 15:00 -- iinnaD44

VG13 on jo ohi, mutta silti ollaan yhä ihan fiiliksissä täällä vieläkii.
Oli nimittäin sen verran hauskaa ettei sitä iloo ja riemua voi helpolla unohtaakaan. Musiikki, Jeesus, serpentiini ja tanssiminen, kaverit ja nauraminen sai aikaan mulle sellasen vappufiilikset että oksat pois!

Käyttäjän iinnaD44 kuva

Ansioton Rakkaus Minun Osakseni!

To, 21/02/2013 - 17:06 -- iinnaD44

Pidin eilen nuortenmessussa saarnan ensi sunnuntain evankeliumitekstistä. Ajattelinpa jakaa sen tännekin!
Tää on ensimmäinen saarna jonka pidin ihan yksin. Ja tuntu että sössötin, eikä kukaan saanu selvää, mutta ilmeisesti se meni ihan hyvin :) Todella hankala raamatunkohta ja sainkin siihen apua teologiystävältäni!

Kanaanilaisnaisen usko

Käyttäjän iinnaD44 kuva

eeevankeliumi, ilosanomamme on, NIIIN OOOON...

To, 07/02/2013 - 21:57 -- iinnaD44

Hiihtolomalla ois tän tytön seitsemäs ripari. Kuudes ripari isosena. Yhen kerran oon ollu isoisona.

Kyllä se vaan on niin isottelu on vieny mut täysin mukanaan.

Meillä oli jo riparin tutustumisiltakin tällä viikolla. Ja noh hulivilejä ne on :) Omat pikkuset vaikutti tosi kivoilta ( niinhän ne aina, koska isonen rakastaa aina eniten omiaan.. tai jotain.. ) ootan nyt eniten sitä että pääsen keskustelemaan niitten kanssa ja tutustumaan. Voi vitsit oikeesti kuinka siistiä!

Käyttäjän iinnaD44 kuva

... "vatsarinta" murtuu, köydet hiljaa katkeaa...

To, 24/01/2013 - 23:36 -- iinnaD44

Todella positiivinen otsikko... mutta mitäpä tuosta. Josset jo tunnistanut niin biisi on OLET VAPAA...
siihen liittyy niin hieno muisto. 2011 kesällä. Kesän ensimmäinen ripari ja kaveri lauloi hieman väärin. revettiin... ei muuta...

Eiku oikeesti! Ens sunnuntaina on riparikirkko. WOW! ne kaikki riparilaiset tulee kirkkoon ja siitä alkaa niitten rippikoulu!
Isosten hautkin jo ehti alkaa meijän seurakunnassa viime viikolla.
Hain tietysti. Mitenkäs muutenkaan.

Käyttäjän iinnaD44 kuva

älä pelkää hän vierelläs seisoo ja kannattaa!

To, 13/12/2012 - 19:43 -- iinnaD44

Mun mielestä leirin yks parhaimmista hetkistä on se, että jokaisen päivän päätteeks kokoonnutaan yhessä hiljentymään ja rukoilemaan iltahartauteen. Saa hetkeks koota ajatuksiaan ennen seuraavaa päivää ja olla vaan yhessä muiden kanssa. On mukava kuulla toisten tarinoita.
Ite muistan yheltä riparilta vuonna 2010 kun meillä oli hiukan riehakkaampi porukka. Niin sitten isoset ottivat hartauksissa aina omat pikkusensa siihen ympärille, että oli sitten helppo hiljentää.

Käyttäjän iinnaD44 kuva

...vaikka outo on joskus se tie...

Ma, 03/12/2012 - 00:40 -- iinnaD44

Se hetki kun sä just ennen tutustumisiltaa saat omien pikkusten nimet ja panikoit että osaatko kaikkien nimet kun pitää pyytää se oma ryhmä koolle, että voidaan mennä jonnekin keskenään tutustumaan ja kysymään kivoja kysymyksiä. Fiilis on mulla tosi jännittyny!

viime vuonna olikin sitten tosi hauskaa kun oma pikkunen sanoo päin naamaa " Etten mä kyllä pidä susta yhtään" ai, että se oli mukavaa kuultavaa! Siihen sitten sopersin jotain epämäärästä.. hymyillen tietysti :)

Tilaa syöte RSS - Käyttäjän iinnaD44 blogi

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • deltoidoneworld
  • senatereallife
  • netwwwraisins
  • iso kiiNAlainen
  • Simppa
  • annaoittinen
  • Vivian Kemppainen
  • aliciakosunen
  • ellamettovaara
  • Lars

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.