Isosilta. Isosille.

Isosen muistilista ennen leirille lähtöä

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Ti, 25/06/2013 - 18:54 -- sirkkuliini

Ajattelin kirjotella siitä, mitä pitää muistaa ennen kuin ripari alkaa. Pakkaaminen on aina yhtä kamalaa, ja mä en _yhtään_ tykkää siitä. Kauhee ahdistus ku pitää valita viikoksi vaatteita etukäteen! Sitten vielä kaikki muut muistettavat siihen päälle..

Ennen mä oon tehnyt tälläisen listan ennen leiriä:
[ ] Pyyhe
[ ] Lakanat
[ ] Paidat
[ ] yms yms......
(Tietenkin laitoin kaikki vaatteet ja kaikki erikseen...)

Sitten vaan siitä kätevästi ruksata ne mitkä oon jo pakannu laukkuun. No nyt mä ajattelin auttaa niitä joille se pakkaaminen (ja kaikki muu ennen leiriä) on vaikeeta :)

1. Ensinnäkin kaikki isosmateriaali kannattaa olla mukana. Mä just tulostin 60 sivua leikkejä, sketsejä ja näytelmiä. Koristelin myös kansion niille ja se kesti yli _kolme_ tuntia! Ja mähän aikalailla vihaan askartelua. Isosmateriaalin lisäksi Raamattu on kyllä ihan tarpeellinen leirillä. Eipä siitä riparista oikeen mitään tuu jos isosella ei ole Raamattua.

2. Vaatteet. Tällä kertaa mä en tehny listaa kaikista vaatteista mitkä haluan mukaan. Mä tyhjäsin vaatekaapin ja valitsin kaikki vaatteet joita voisin käyttää. Mulla on nyt viikon leirille yli 10 kivaa paitaa.. No on se sitte siellä kiva valita mitä pukee päälle. Toki mulla on enemmänkin kivoja paitoja mutta kymmenellä selviä. Kaksilla housuilla kyllä pärjää: lökärit ja farkut. Sitte tietenkin jos on kuuma, niin jotku lyhemmät housut kans on jees tai hame on myös vaihtoehto.

3. Muut tarvikkeet. Mulla on tapana kiertää jokainen huone ja miettiä siellä huoneessa aina, että mitä mä tarvin mukaan :D Näin löytää kaiken ja tulee mieleen jotaki sellasta mitä ei oo aiemmin miettiny. Toki tässä on huonona puolena, että sattuu tulemaan joitakin turhiakin asioita mukaan, kun on ajatellut, että se on tarpeellista...

4. Laukku/kassi/mikälie. Kannattaa ottaa tarpeeksi iso laukku kaikille vaatteille ja muille. Se ei oo kivaa tunkea kaikkea liian pieneen laukkuun. Vaikka sitä laukkua pitäisikin raahata kauhean paljon eri paikkoihin, niin kyllä mä mieluummin kärsin raahatessa sitä kuin siitä että mun pitää ottaa pienestä laukusta jotain tarpeellista pois.

5. Hyvä mieli! Jos leirille lähtö ei kuulostaisi niin hyvältä just sillä hetkellä, niin psyykkaa itseesi hyvää mieltä ja innostusta. Se on kuitenkin myös eräänlainen työtehtävä ja isonen on leirillä töissä. Haluaisitko sinä, että kaikki ajattelisivat, että sä et tykkää olla siellä? Joten hymy naamaan, vaikka olisikin huono päivä :)

Mitähän vielä.. No tässä on kaikki mitä mä nyt tällä hetkellä muistan. Jos jollakin tulee lisää muistettavaa mieleen niin kommentoi!

Kommentit

Käyttäjän KauhuKaksonen kuva
Lähettänyt käyttäjä KauhuKaksonen

Tossa on kyllä todella hyvin kaikkee. Ja vaatteita (siis paitoja ja alusvaatteita) kannattaa varata yks per päivä, niin ei tarvii olla joku päivä likasilla vaatteilla. Ja kenkiä ei tarvita hirveen montaa parii. Yhdet joilla on hyvä leikkiä riparilaisten kanssa ulkona ja jos leirikeskus on sellainen että siellä täytyy rampata paljon pihalla jotta pääsee paikasta toiseen niin kannattaa varata jotkut helposti jalkaa laitettavat kengät (croksit, reinot...).

Lähettänyt käyttäjä sussuu

Pitäisköhän sun sirkku tulla pakkaamaan munki tavarat kun sulta se näyttää luonnistuvan :) mut jee, huomenna leirille!

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.