Isosilta. Isosille.

Käyttäjän juhomies blogi

maaseudulla asuvan isosen viikkosekoilut leiripäivä 5

To, 05/03/2015 - 22:22 -- juhomies

Päivä fem. Olen kai unohtanut jotakin tärkeää. Tänään oli muuten normaali leiripäivä, mutta selitin rippikoululaisille fuusioenergiaa. Kukaan ei kai sitä ymmärtänyt. No jaa. Ajatus katkesi, kun riparilainen melkein tukehtui mehuun alkoi yskiä ja räkiä mehua sieraimista nopeat refleksit omaavana henkilönä ryhdyin auttamaan ja ainoa looginen tapa: lyödä päähän. No yökkö huomasi hädän ja löi selkään ja hän pelastui.:-)

maaseudulla asuvan isosen viikkosekoilut leiripäivä 2

Su, 01/03/2015 - 21:20 -- juhomies

Päivä 2. Leiriläisten oppitunnit menivät pasianssia pelatessa, (m)ulkoilua ja iltaohjelmaa suunnitellessa.
Iltapalakin sujui hyvin, mutta ymmärsin iltaohjelmassa olevan oman leikin selityksen väärin kyseseessä oli huminaleikki kuulin että huutoleikki ja kun 23 riparilaiselle sanoo, että huutakaa, niin nehän huutavat sydänmensä kyllyydestä ja kovaa. Nuorisotyöohjaaja H.K (<--- etu- ja sukunimen eka kirjain) katsoo minua murhaavasti, ja yritän lopettaa leikin, mutta ääni meni jo leikin demoasisessa. Että menipä taaskin hyvin tämä päivä.

maaseudulla asuvan isosen viikkosekoilut part. 2

Ke, 25/02/2015 - 21:26 -- juhomies

No hei! Kaikki lukijani, kuulin huhuja, että blogini on saanut vankan, mutta pienen lukijakunnan :). Nyt tärkeisiin uutisiin: jokapäiväiseen leiriblogiin on aikaa enään vähän päälle kaksi vuorokautta. Silloin tulee epäselviä, outoja, väsyneitä ja hämäriä päivityksiä tiheään tahtiin ja yritän ottaa kuvia mikäli kamerani sallii moisen ihmeen. No täältä tähän jatkuu lauantaina samoissa merkeissä.

Tägit: 

maaseudulla asuvan isosen viikkosekoilut

Ma, 26/01/2015 - 11:43 -- juhomies

No hei lukijani. Onko mulla sellainen? (huomaa yksikkömuoto) Toivottavasti myös muut henkilöt tulevaisuudessa. Olen kohta 17- vuotias isonen ja miehenalku Pohjois-Pohjanmaalta tarkemmin Kalajoelta. Tämä on ensimmäinen blogini ikinä eli laatu voi olla surkeaa. No teidän pitää kestää sitä.

Viime viikon paras (tai huonoin) tapahtuma riippuen näkökulmasta uudet talviriparilaiset olivat viikonlopputapaamisessa. Leiri itsessään on hiihtolomalla leirikeskus Ruonassa naapurikunnassa (koska oman seurakunnan leirikeskus on homeessa).
Teen silloin leiriblogia joka päivä.

Tilaa syöte RSS - Käyttäjän juhomies blogi

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • iso kiiNAlainen
  • Simppa
  • annaoittinen
  • Vivian Kemppainen
  • aliciakosunen
  • ellamettovaara
  • Lars
  • tiialaitala
  • Jujuli
  • Neputin

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.