Isosilta. Isosille.

This party's going off like crazy

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Ke, 01/05/2013 - 15:00 -- iinnaD44

VG13 on jo ohi, mutta silti ollaan yhä ihan fiiliksissä täällä vieläkii.
Oli nimittäin sen verran hauskaa ettei sitä iloo ja riemua voi helpolla unohtaakaan. Musiikki, Jeesus, serpentiini ja tanssiminen, kaverit ja nauraminen sai aikaan mulle sellasen vappufiilikset että oksat pois!

Me lähettiin täältä kotikonnuilta joskus kolmelta, koko bussimatkan sellanen jäätävä odotus tulevasta. Vieressäni istui oma pikkunen talvilomariparilta joka ensimmäistä kertaa oli mukana. ( eikä kuulema jää viimeiseksi) bussimatka hyvien vitsien ja todella upean vappuvisan saattelemana olikin jo ohi pian.
Saavuttiin Kouvolaan ja jäähallille. Ihmisiä vilisi kaikkialla ja sama päämäärä kaikilla. Pääovista sisään ja ensimmäistä bändiä kuuntelemaan, joka olikii muuten kls. Se aivan mahtava bändi!

http://www.youtube.com/watch?v=ltI5TNHsAFg <----- BIISI AIHEUTTAA KYLMIÄ VÄREITÄ

Illan aikana kuulin monia hyviä bändejä. Exit ja Deuteronomium vielä ennen taukoa. Jokaiselle jotakin. Jossain välissä me käytiin syömässäkiin,

Yksi kaveri kävi liukumassa. Kannustettiin se yläilmoihin ja oli kuulemma siistiä! Monet muutkin siellä kävi. FaithFactor tarjosi siis kiipeilymahdollisuuden tai liukumisen hallin poikki. Nähtiin erilaisia tyylejä liukua. Joku meni siellä lz7 keikan aikana ihan niinkuin superman!

Jimmy Needham oli IHANA! siis niinkuin niin ihana!! Aivan uus juttu mulle.Kun artistit julkaistiin niin kuuntelin pari kappaletta, mutta kun ton näki livenä niin huhhuh! Mahtava!

Lz7 ei taaskaan pettänyt odotuksia. Laulettiin Dittoa ja halattiin kavereita! Parasta! Oltiin ihan edessä! mutta lähettiin kyllä pois vähän jälkeen puolen välin. Eipä silti, kyllä ne meijän bileet jatku siellä muuallakin. Ennen huipennusta kuitenkin lähettiin. Oli se kyllä hetki, kun just ja just näkee lavalle ihan sieltä toisesta päästä ja tajuaa että Lindz West jossain ihan muualla kuin lavalla. Eiku tää brittilaulaja seilaa yleisössä kumiveneellä. Mitä ihmettä??

All Star show oli aika megaspektaakkeli siinä lopussa! Aivan järjettömän siistiä! Mähän nyt tietysti jonotin johonkin vessaan silloin kun paras biisi tuli! :D mun tuuri. Oli se myös hauskaa kun kaveritkii sekos siinä ja sain päälleni vettä ja fantaa! ja paljon muutakin :D

Oli mahtava Vappugospel tänä vuonna! aivan megaupeeta!

Kotimatkalla oli ainakin yksi väsynyt matkaaja. Mulle sattu siinä käymään niin että liuin bussin penkkien jalkatilaan kun istuin tyhmästi siihen enkä käyttänyt aivojani siinä kohden lainkaan. Oli se kivaa sitten siellä maata kun en päässyt pois. Oli nimittäin hiukan ahdasta! No mulle nyt aina sattuu kaikenlaista, milloin pelastan kilejä pellolta ja milloin ryven suossa tennareissa ja nyt vielä tää sukeltaminen bussissa..

Jokatapauksessa, Hyvää vapun jatkoa! ja ensi vuonna uudestaan!

p.s. kuvia mä en nyt kykene laittamaan mutta niitä nyt näät kaikkilta. vaikkapa Verkonpainon fb sivuilla!

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä tuulimaria

Oon aina, siis AINA halunnut VG:hen, mutta en taaskaan päässyt! Erityisesti kaivertaa toi megaspektaakkeli-AllStarShow... Mut mahtavaa että sai vähän tällee etänä netin kautta elää mukana :) Ens vuonna uus yritys sitten!

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Lähettänyt käyttäjä iinnaD44

Oikeesti kokemisen arvonen tapahtuma! Fiilis on aina niin ihana! Ja esiintyjäkaarti mahtava! Jokaiselle jotakin! On siistiä että ne saa sinne niin monipuolisia artisteja! Ja kaikki muu oheistoiminta.. Ja subway lähellä <3

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.