Isosilta. Isosille.

Huisin mahtavaa olla ISO!

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Ti, 22/01/2013 - 20:50 -- sirkkuliini

Mietin tossa, että voinko kirjoittaa kaksi blogitekstiä näin lyhyessä ajassa, mutta en voi olla nyt kirjoittamatta!

Tuli äsken sellainen kauhea onnellisuuden tunne siitä, että on isonen. On kyllä huisin mahtavaa olla isonen! Oon saanu itte siitä niin paljo irti. Mä oon nyt paljon avoimempi, iloisempi ja onnellisempi. Oon oppinu hyväksymään kaikki sellaisinaan kuin ovat ja se on oikeesti mahtava tunne :D Isosena oleminen antaa elämän ohjeita ja se näyttää tien parempaa (jos näin erittäin kliseisesti sanottuna :D ).

Olisin kyllä erittäin paljon katunut, jos en olisi aloittanut vuonna 2008 isoskoulutusta. Olisin varmaan ihan eri ihminen. Ei mulla olis varmaan mitään muuta elämää kuin lukio, jos en olisi aloittanut iskoa :D Kotona nyhjöttäisin kaiket päivät ja koulussa kävisin. Mahtava elämä olisi.. MUTTA nyt ei tarvi ajatella tuota, koska olen ISONEN!

Ilman isosena olemista olisin ihan yksin. Ainoa kaveri olisi koirani, joka on vähän tyhmä. Olisin vajonnut koirani mielen tasolle ja elämäni olisi ihan murenina (huomaatteko liioittelun?) Mutta nyt kun olen isonen, minulla on paaaljon uusia kavereita, joista olen erittäin onnellinen! Kaikenlaista olen kokenut ripareilla ja lasten leireillä.

Kerran yöllä esitin vapauden patsasta, eiffel tornia ja pisan kaltevaa tornia ja oman huoneeni leiriläisten piti arvata. Meistä lähti varmaan vähän ääntä ja joku tulikin sanomaan, että suut suppuun nyt! Nooh hyvänä esimerkkinä en totellu.. :)

Toisena kertana istuin laiturilla ja katselin järvelle, jossa melko kaukana (lue: aika lähellä) porskutteli leiriläisiä. Yhtäkkiä takaa tulee yksi leiriläinen ja työntää mut järveen vaatteet päällä! Ei siinä mitään olihan se erittäin mukavaa..

Huh ja tuli mieleen vielä se kerta, kun lähdin toiselta riparilta toisen riparin konfirmaatioon. Aamulla heräsin leirikeskuksessa ja puin ykköset päälle. Sieltä sitten lähdettiin suht pitkä matka Laihialle, jossa sitten oltiin konfirmaatiossa. Tämän jälkeen mentiin isoskiertueelle vähä lauleskelemaan riparilaisten koteihin. Sillon oli kesä ja silloin oli kuuma! Kierrettiin muistaakseni 17 kotia ja se oli paljon. Autosta ulos ja autoon takaisin. Sitä toistettiin koko päivä. Kiertelyn jälkeen palasin taas sen suht pitkän matkan takaisin leirikeskukseen ja olin ihan poikki! Mutta vielä illalla piti pitää hartaus.. Huh sitä päivää, mutta en olis jättäny väliin! :)

Vielä tulee uusia kokemuksia ja hauskoja juttuja eteen! Niitä odotellessa :)

Kommentit

Käyttäjän Jussi24 kuva
Lähettänyt käyttäjä Jussi24

Taas hyppää nää kulttuurierot kyllä silmille! Oon ollu jollain 10 Tiksin srk:n leirillä ja hyvä jos on kutsuttu yhteensäkään isosia noin moniin juhliin :o

Pakko laittaa tähän omakin mieleen tullut riparimuisto, kun kerran alotit: Testailtiin isosten kanssa muodostelmia illan skabaan, joka oli 3 jalkaa, 2 kättä. Kaikki ohjeistukset oli nopeasti päätetty ja testattu, joten innostuttiin testaamaan mikä ylipäätään on mahdollista 5 hengen ryhmältä. Mulla on kuva todisteena siitä että 1 jalka, 2 kättä onnistu "kevyesti" ja lopulta 1 jalka ja 1 käsi muutamaks sekunniks. Näiden enkkojen rikkomisyritykset omalla vastuulla :D

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Lähettänyt käyttäjä sirkkuliini

Ei kyllä varmaan helposti onnistu tuo 1 jalka ja 1 käsi! :D
Niin ja meillä päin nuo isosten vierailut on suosittuja.. :D

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Lähettänyt käyttäjä sirkkuliini

Hups hups hiukan olin unohtanu koska sen isoskoulutuksen alotin :D eli oikea vuosi oli 2009! Kamalaa ku ei enää muista :D

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.