Isosilta. Isosille.

Pitkä kuuma kesä ja mä aion elää sen!

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Ma, 27/05/2013 - 14:14 -- iinnaD44

Sain juuri lauantaina tiedon että olen 7. Riparilla isoisona! Mahtavaa! Se ois kaheksas ripari ja toinen kerta isoisona. Leirikeskus sijaitsee peräkylillä, siellä nukutaan tahdosta riippuen joko aitoissa tai teltoissa. Opetustilana siellä on pieni mökki johon mahtuu just ja just eikä melkeen riparilaiset. Ruokailu tapahtuu ulkona katoksen suojissa. Saunat lämpiävät itse lämmittämällä puilla. Pingistäkin pelataan ulkona. Kaikki on ulkona. Vessatkin ulkoluxusweeceitä:)

Tätä leiriä odotan! En oo nähny näitä riparilaisia vielä yhdessä ja sekin taitaa tapahtua vasta leirillä:) nooh pikkuvikoja!

Mun kesä täytty yhtäkkiä kaikesta mahtavasta. Retkiä powerparkkiin ja ähtäriin varkkareiden kanssa. Ja jokaisen unelmaan fazerin tehtaaseen :) isosena on vaan niin mahtavaa. Okei noi kuuluu kyllä mun työkokeiluu mutta silti. Ja hämeen partiopiirin leiri Ilves13 meen heti riparin jälkeen. Mulla on siellä pesti leiriseurakunnassa! Odotan kaikkea tätä innolla!
On vielä jotain jota ollaan suunniteltu! Nimittäin soluja! Solut on meijän seurakunnassa sellasia riparin tapaamisia. Soluissa me tehään kaikenlaista. Hengaillaan, grillataan ja pelataa mitä ikinä keksitään. Niitä pidetään yleensä jonkun kotona tai vaikka megazonessa, raxissa, lintsillä tai mitä ikinä riparilaiset haluaa!
Solujen ansiosta yhä vaan näkee pikkusia jotka ei seukkarin toiminnassa juuri pyöri.
2011 riparista on jo kaks vuotta aikaa ja yhä vain tää porukka jaksaa tulla!

Mua kiinnostais tietää että mitä muissa seurakunnissa tehdään riparin jälkeen? Onko teillä jotain toimintaa nimenomaan riparilaisikle leirin jälkeen? Kenties jopa jatkoripari? Kertokaa omista käytännöistänne! Ois kiva kuulla! :)

Ja hyvää kesää kaikille!

Kommentit

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Lähettänyt käyttäjä sirkkuliini

Meidän seurakunnassa järkätään aina nuortenilta jossa muistellaan viime kesän ripareita :) muita meillä ei sitten taida ollakkaan joka ois suunnattu just riparin käyneille :/ Mutta kuulin huhua, että ens syksynä ois nuortenleiri jolle sais mennä sitten kaikki riparilaiset ja isoset vaan hengailemaan! :D

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Lähettänyt käyttäjä iinnaD44

Tollanen yhteinen muisteluiltahan ois ihan mahtava! Sais nähä sitä meininkii jota muilla ripareilla on ollu.
Meijän ensimmäisessä solussa tehään sellanen iso leiriä kuvaava posteri. Johon sitten kirjotellaan insideja joita ei tajua kukaan muu. Ne laitetaan seinälle ja sellasta.
Viime kesän riparille isosten kanssa järkättiin vähän aika sitten supertaikasolu missä muisteltiin riparia ja sellasta. Meil oli ihan ohjelmaakin siellä.. Joka epäonnistui mutta kivaa oli :) vedettiin siis nolona virssarista suoraan kaikista kirkollista menoista joitain osia. Kastettiin, vihittiin ja haudattiin.. Siitä tuli kaunis fiasko..

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.