Isosilta. Isosille.

Waste your life!

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Ti, 20/11/2012 - 02:41 -- iinnaD44

Onpas vaikeaa kirjoittaa ensimmäistä postausta!

Olen 20 vuotias Nastolan seurakuntaan kuuluva isonen, nimeltäni Iina! Aikavanha ns. konkari-isonen. Ripareita takana jo 6 omani lisäksi. Itse kävin päiväriparin, jouduttuani sinne melkein pakolla. En silloin uskonut Jumalaan. Vaikka olenkin saanut melko kristillisen kasvatuksen.
Omat kaverit riparin jälkeen puhuivat hirveästi isoskoulutuksesta ja siitä kuinka siistiä oli olla leirillä. He sitten pyysivät mutkii mukaan ensimmäiseen iskoon.
Menin sinne aika peloissani. Meijän seurakunnassa oli silloin vielä 2-vuotinen isoskoulutus. Sen 2 vuoden aikana kasvoin siitä ujosta pienestä 14 vuotiaasta rohkeammaksi. En osaa sanoa, milloin varsinaisesti löysin Jeesuksen. Löysin kuitenkin. Isosena olo on ollut elämäni parhaimpia hetkiä. Silloin olen todella tuntenut olevani elossa! Koska tää on tosiaankin se mun juttu!

Nyt jo vähän vanhempana nuorena on hauska kertoa omia kokemuksia leireistä ja muista jutuista niille vasta riparin käyneille pikkusille. On kamalan palkitsevaa, jos siltä omalta riparilta tulee lisää nuoria seurakuntaan. Jokainen leiri, jolla olen ollut, on ollut niin erilainen. Toivon että vielä jonain päivänä menen taas riparille kertomaan Jeesuksesta, koska sehän on isosen tärkein tehtävä.

Voisin vielä kertoa, että olen harrastanut partiota 12 vuotta, tykkään katsella elokuvia ja lukea kirjoja. Pelaan tällä hetkellä farmville 2:sta facebookissa...
minulla on kani, nimeltään Pekka Aukusti, Pelkään hämähäkkejä. En pelkää enää niin paljon korkeita paikkoja, koska Maata Näkyvissä- festareilla 2008, mut vietiin sinne ylimpään kerrokseen, ja näin kuinka ihmiset kulki ehtoolliselle, se oli upee näky!
Talvi, kevät ja kesä ja syksy ovat parhaita vuodenaikoja. En osaa kirjoittaa selkeästi. Kuuntelen musiikkia paljon! Uusin rakkauteni on Good Weather Forecast ja vanhin varmaan Nightwish.

Eipä mulla juuri muuta kai ollutkaan tälleen ensimmäiseen postaukseen. Blogissani tulen varmasti kertomaan vaikka mitä jännää. Ihan mitä haluatte! :)

Olen KOUKUSSA!

Kommentit

Käyttäjän Jussi24 kuva
Lähettänyt käyttäjä Jussi24

Kiitos upeasta postauksesta, ja onnittelut, olet uuden isosten netin ensimmäinen blogaaja, varsinainen blogijäänsärkijä! \o/

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Lähettänyt käyttäjä iinnaD44

haha! no viel ois paljon särjettävää blogijäätä ;)

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Lähettänyt käyttäjä sirkkuliini

Mulle tuli jo kauheen innokas fiilis kirjottaa mun eka postaus ku luin sun oman! :)

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Lähettänyt käyttäjä iinnaD44

Ei muuta ku kirjottaa sitten vaan! :D

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.