Isosilta. Isosille.

Kännyn räpläystä?

Käyttäjän Oskari kuva
Pe, 22/03/2013 - 01:14 -- Oskari

"Mikäs se tämä nyt oikein on?" Tuumasin hiljaa mielessäni, kun näin linkin ilmestyvän Facebook-syötteeseeni.

Askeettinen, mutta samalla hyvin selkeä ulkoasu. iHartaus. Kuinka noloa. Olisi ollut edes eHartaus. En toki Macia vihaa, mutta kuitenkin. Windows. Tai ehkä Linux. Mutta ei Macia.

Ei vitsit täähän onkin kätevä! Löytyy virret, raamtunkohdat ja messun kaava. Niin ja tietenkin seuraavan pyhän tekstit päivän sanan ja video sanan kanssa. iHartaus ja rukouskin ovat kyllä käteviä, kun haluaa hiljentyä. Löytyy Jeesuksen sanoja ja tietoa kirkkovuodesta. Ja vau! Bongaa kirkko -sovelluksesta tuntuu löytyvän kaikki mitä kirkkoon tutustumiseen tarvitsee! Eikä palvelut rajoitu kirjatietoihin, vaan täältähän löytyy myös kirkon ajankohtaiset uutissyötteet ja twittersyötteet. Mut mikäshän se tää on. Tää retriitti kuulostaa kyllä hieman epäilyttävältä. Minkähän kirkkokunnan juttu tää oikein olikaan?

Hö? Tää Saunaretriitti onkin tosi kiehtova, tätähän vois seuraavalla saunakerralla kokeillakkin.

Kyllä. Sivusto, josta puhun, on Mobiilikirkko. Mielestäni erittäin onnistuneesti toteutettu mobiililaitteille tarkoitettu sivusto, jolta löytää kirkkotietoutta. Palvelusta löytää todella valtavasti ajankohtaista tietoa kirkoista ja kristillisistä perinteistä. Kaiken, mitä voit tarvita, löydät palvelusta, lukuunottamatta ehkä useammilla käännösvaihtoehdoilla varustettua, helposti selattavaa digiraamattua.

Jos voin sivustoa jostakin kritisoida, niin siitä, että sivusto on täysn oikeaoppisesti, ja vieläpä erittäin onnistuneesti optimoitu mobiililaitteille. Kuitenkin sivusto sisältää valtavasti erittäin hyödyllistä tietoa, ja vieläpä onnistuneesti koottuna, jota selailisi erittäin mielellään myös tietokoneella. Kotisivukehittäjä tiedän, että teknisesti on erittäin helppoa tehdä omat sivunsa niin tietokone, kuin mobiililaitteillekin, mutta miksi tietokonekäyttäjienkin tulee tyytyä mobiilioptimoituun ulkoasuun. Toiseksi sivuston tietoihin itsestään. Sivustoilta tulisi löytyä julkaisijan tiedot, mutta tässä tapauksessa löytyy ainoastaan Helsingin seurakuntayhtymän verkkopapin tiedot. Kolmanneksi miettisin vielä muutamien sivujen nimeä kuten "iHartaus", joka viittaa liiaksi Mac-käyttäjiin ja "retriitti", joka kuulostaa hieman epäilyttävältä, kun esimerksiksi hartaus ajaisi varmasti saman

Kuitenkin suosittelen sivustoa kaikille ja kokeilla saunaretriittiä joskus. Ongelma näkisin kuitenkin sen, että kuinka moni kehtaa kännykkäänsä alkaa räpläämään kirkossa kuin saunassakaan? Oikein hyvää yötä kaikille!

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi
  • Paivankakkara123

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.