Isosilta. Isosille.

Varapuheenjohtajan tervehdys

Käyttäjän Oskari kuva
Pe, 21/12/2012 - 12:08 -- Oskari

Tervehdin teitä kaikkia käyttäjiämme vielä varapuheenjohtajan ominaisuudessakin.

Päivä ennen Turun Maata Näkyvissä -festareita julkaistiin sivsutomme uusi versio, joka oli ollut pari viikkoa beta-testauksessa tiimimme aktiivien kesken. Sivuston uudet ominaisuudet ja valtavat mahdollisuudet herättivät suurta innostusta kaikissa. Lauantaina festareilla tehtiin historiaa, kun uusi yhdistys syntyi. Yhdistykselle valittiin samalla puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja seuraavan kokouksen ajankohta. Tätä seurasivat uudet kokoukset, joissa valittiin hallitus, käsiteltiin säännöt uudelleen ja sovittiin seuraavasta hallituksen kokouksesta. Hallituksen kokouksessa jaettiin puolestaan salkut hallitukselle, itse sain rahastonhoitajan ja tiedotusvastaavan tehtävät.

Kaksi päivää festareiden jälkeen seurasi kävijäryntäys sivustolla ja saimme kymmeniä uusia rekisteröityneitä käyttäjiä. Kävijöitä seurasi pian kiinnostusta maamme kristilliseltä medialta. Annoin haastattelun Kotimaa24:lle ja puheenjohtajamme Jussi Tiira Rauhan Tervehdykselle. Uutiset sivsutostamme toivat mukanaan uuden kävijäryntäyksen ja esimerkiksi oman wannabe-pastorimme Johan Savolan.

Yhdistyksemme täyttäessä kuukauden, aktiiviemme määrä kasvaa tasaisesti. Joukkomme on hyvin kirjavaa ja sisältää jos jonkinmoista hiihtäjää aina isosesta pastoriin. Tiimimme on aktiivinen ja toimii hyvin, yleisesti vallitsee yhdessä tekemisen hieno tunnelma. Tiimi on sitoutunut projektiin aktiivisesti ja pitkäjänteisesti ja homma etenee kuin itsessään. Aivan kuinka kukaan ei olisi voinut arvata kuinka yhdestä lapullisesta sketsejä kehittyi isosten.net ja isoset ry, niin aivan yhtä hankalaa on kuvitella mitä tällä hetkellä olevasta sivustosta ja yhdistyksestä voi vielä tulla.

Toiminnassamme näen valtavana etuna sen, että olemme vapaat byrokratian hitaista pyöristä. Ideat ja päätökset voidaan tehdä nopealla tahdilla, hallitus voidaan kutsua koolle tarvittaessa nopeasti ja yhdistyksenkin kokouksen voi pitää sääntömääräisellä 7 päivän varoitusajalla. Puheenjohtajamme voi allekirjoittaa yhdistyksen nimen tarvittaessa yksin ja muut hallituksen jäsenet kaksi yhdessä. Kun ideoita tulee, ne saadaan kiitettävällä nopeudella taottavaksi vielä silloin kun rauta on kuumaa. Esimerkkinä tuoreipana suunnittelupöydällemme päätynyt palvelu: ideapankki. Puheenjohtajamme sai keskellä yötä ajatuksen ideapankista ja ennen aamun sarastusta projekti oli jo tulilla. Konkreettisia muotoja idea saattaa saada jo tänään alkaneen joululoman myötä. Yhteyden yhdistykseenkin saa suurimman osan hallituksemme unirytmistä johtuen pitkälle aamuyöhön.

Ensimmäinen vuosi on yhdistykselle erittäin tärkeää. Varmasti monet tulevista käytännöistä, tavoitteista ja suuntauksista tullaan muodostamaan koittavana vuonna. Siksi minusta on erittäin hienoa päästä työskentelemään mahtavan ja aktiivisen hallituksen kanssa ja tekemään työtä yhdistyksen koko tulevaisuuden eteen. Vaikka moni asia joudutaan menemään melkein käsikopelolla eteenpäin, uskon että luomamme pohja kestää pitkään eteenpäin, vaikka emme pystyisikään olemaan muiden kiireiden vuoksi aktiivisesti mukana yhdistyksen ja sivuston toiminnassa.

Sivuston historiassa on koko taipaleen ajan vahvasti johdatuksen raikas aromi. Projekti on ehkä ollut aktiivisten isosten aikaansaannosta, mutta kantavina siipinä on selvästi ollut Pyhä Henki. Se mitä Jumala on saanut kauttamme aikaan, on jotakin ihmeellistä. Ja koska Jumala on voimamme projektin takana, se mitä Jumala voi vielä saada aikaan meidän ja tulevien aktiivien kautta projektissa, voi olla jotain valtavan ihmeellistä ja suurenmoista. Niin kauan kuin Jumalan rakkaus on aikaansaava voima keskellämme, ei meidän tarvitse murehtia projektista ja sen tulevaisuudesta, sillä Jumala antaa projektin kasvaa ja jatkua niin kauan kuin Hänen vanhurskas tahtonsa käy. Siunausta sisko. Siunausta veli. Siunattua Joulun odotusta itse kullekkin.

Oskari Järvelin
Isoset ry:n varapuheenjohtaja

Kommentit

Käyttäjän Jussi24 kuva
Lähettänyt käyttäjä Jussi24

Samaa mieltä; Yhdistyksen suurimpia valttikortteja tällä hetkellä on se uskomattoman lyhyt matka suunnittelupöydältä valmiiksi, mikä on mahdollistanut monipuolisen sivustomme nopean kehityksen ja yhdistyksen järjestäytymisen. Parasta on että tätä matkaa ei tee lyhyeksi hutilointi vaan se suuri into, jolla tätä kaikkea tehdään!

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.