Isosilta. Isosille.

Päiväripari ja valintakokeet!

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Ke, 12/06/2013 - 23:53 -- sirkkuliini

Meillä alkoi maanantaina päiväripari. Meidän seurakunnassa ei oo piiiiitkään aikaan ollu sellaista. Tänä vuonna sitte seurakunta päätti järjestää sellaisen. Onhan se hyvä, että on vaihtoehtoinen ripari kun ei joillekkin leirit sovi. Meillä on siellä viiden hengen porukka ja kaikki on tosi mukavia riparilaisia! Mua kyllä jännitti, että minkälainen se päiväripari on ku oon ollu vaan leireillä. Kumminkin se osoittautui tosi kivaksi hommaksi :)

Mä oon nyt pitänyt pari raamista siellä ja ollu muutenkin mukana oppitunneilla. Onhan tää päiväripari aika erilainen kuin leiri. Täällä tullaan aamulla ja lähetään iltapäivällä. Päiviä on viisi ja nyt on kolme mennyt. Voiton puolella siis ollaan! :D Sunnuntaina on konfirmaatio yhdessä Ripari Ykkösen kanssa. Ne tulee leiriltä huomenna ja sitte meillä on konfis harkat yhessä.

Sitten täysin toiseen asiaan. Olin torstaina 6.6. Centria Amk:in pääsykokeissa. Koulutuslinja on nimeltään kansalaistoiminta ja nuorisotyö. Siellä on myös kirkolliset opinnot niin pääsen sitten seurakunnalle töihin! Eli siis heräsin torstaina klo 3:30. Söin aamupalan ja valmistuin muutenkin tulevan päivän koitoksiin. Lähdin sitten autolla ajamaan klo 4:45 kohti Ylivieskaa. Koehan alkoi klo 8:30. Matkasin Ylivieskaan kolme tuntia. Oli ihanaa ajaa rauhassa ja nähdä kuinka luonto herää henkiin. Toisaalta taas oli kamalaa painaa kaasua kolme tuntia nyrjähtäneellä nilkalla :D

Olin sitten perillä hyvissä ajoin kaheksalta. Paikka oli ihanan rauhallinen ja huomasin heti viihtyväni siellä :) Pelkäsin alussa, että kukaan ei tuu juttelemaan mulle ja joudun olla koko päivän yksin siellä :( Mutta onneksi kaikki oli niin ihania siellä ja sain heti uusia kamuja :D

Ensin valintakoe alkoi kirjallisella kokeella joka kesti apauttiarallaa kolmisen tuntia. Hiukan oli käsi sen jälkeen kipeä... En jaksa selittää tästä sen enempää. Sen jälkeen menin kahden muun kanssa syömään siihen opiston ruokalaan. Sitten sen jälkeen alkoi odottelu, mutta ei kauhean pitkä. Pääsin opettajien haastatteluun aika nopeasti. Mua jännitti siellä, mutta pyrin olemaan rohkea ja pirteä ja iloinen! Toivottavasti ne näki mun innostuksen. Sen jälkeen oli heti ryhmätehtävä jossa meidän piti suunnitella joku tapahtuma, joka kerää hyvään tarkoitukseen rahaa. Se meni tosi hyvin ja ryhmä oli kiva! Sitte odottelin vielä psykologin haastattelua. Se odottelu ei ollenkaan haitannu ku kaikki oli siellä niin mukavia :D Pääsin sitten sinne psykologin luo ja sieltä pois kello kahden aikaan. Se oli sitten siinä ja fiilis oli hyvä!

Kokeen jälkeen sovittiin kolmen tytön kanssa, että he tulevat mun kyydissä pois sieltä :) yksi jäin Ylivieskan keskustaan ja kaksi tuli mun matkassa Kokkolaan asti. Oli tosi kiva saada matkaseuraa ja oli jännä miten me tultiin toimeen ku oltiin tunnettu vasta muutama tunti!

Nyt sitten vaan jännittämään tuloksia, jotka tulee heinäkuun alussa! Mä niiiiiiiiiiin toivon, että mä pääsen sinne :)

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • deltoidoneworld
  • senatereallife
  • netwwwraisins
  • iso kiiNAlainen
  • Simppa
  • annaoittinen
  • Vivian Kemppainen
  • aliciakosunen
  • ellamettovaara
  • Lars

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.