Isosilta. Isosille.

intissä oppii nukkuu missä haluaa, millon haluaa...

Su, 11/08/2013 - 00:15 -- Jennis

Tässä tekstissä esiintyy kirosanoja, ja ei niin hauskan kuuloisia asioita. lukeminen omalla vastuulla.

Kaksi viikkoa taas takana kasarmi elämää. Siihen mahtu vaikka millä mitalla asioita. Menimme siis takaisin vasta maanantai-iltana. Tiistai aamuna kajahti "kompaniassa herätys! ovet auki, valot päälle. Aampureippailuun siirtymiseen aikaa 5minuuttia" Siinä poikkeuksellisesti mentiin tyykihalliin tekeen lihaskuntoo. perinteisen kaikkien vihaaman aamulenkin sijasta. :D siitä kiidettiin aamupalalle. Ennen aamupalaa päätti ryhmänjohtajat, että juostaanpa muutamaan kertaan. Ja niin mentiikin. ihmettelin kun oli ihan kaamee hiki niin pienestä juoksemisesta. Oltiin päästy muonituskeskuksen eteen ja iski huono olo, ja heitti päässä tms. Lopulta sama oli jonossa. menin polvelle, josta alikersantti käski istumaan. olin lopulta saanu syötyä ja menin tupaan. kaverit käski heittää jalat ylös niin tein. Ennenkun naiskokelas haki sitten lääkintämiehet paikalle kun aloin oleen sekavakin. Veksiin evakointi. ja osastolle 2päiväksi. voin kertoa, että se vasta pisti vituttamaan maata siellä, kun muut tekee jotain kivaa.. Ei se viikko menny putkeen.

Siitä sisuuntuneena kohti uusia haasteita! Paljon oli tekemistä? mitä me edes tehtiin loppuviikosta? muutakun harjoteltiin suunnistamista. Suunnistamisen osalta voisin kertoa hyvän tarinan kanssa, mutta paljastan sen verran, että kuittia tulee asiasta vieläkin. En kerro mitä siellä kävi, mutta keilasin koko kompanian aikataulun uuteen uskoon. :d Tästä asiasta mä kuulen siis vieläkin :D varmaan loppupalveluksen...

Maanantai koitti.. ja niin koitti se monen alokaskaudella pelottava mosaleiri. 4päivää pelkkää h*****ä metikössä. tai ainakin niin me kuviteltiin... lähettii vähän kauemmas kulkupeleillä, kun matkaa oli se 70km leiripaikalle. sinne päästyä siinä oli vaan teltanpystystä ja poteron kaivuuta. ja on muuten vittumaista hommaa.. lopulta, kun saatiin homma pakettiin unta palloon aikas kovaa vauhtia. aamulla sitten ylös. ja päivän tekemisiin päivä oli suht.lepponen kun oli taistelijan tutkinto. Kuljettiin rasteja ja siellä piti tehdä asioita, kun katottiin kuinka hyvin me oltiin opittu niitä asioita. persiilleen meni ainakin osa :D sitten oli rastikoulutusta, mitä muuta me tehtiin seuraavana päivänä? anyway... EIKU! Me vedettiin poterorallia. Nimensä mukaan, kun tulee hälytys, juostaan poteroon niin kovaa kun olla ja voi oli varustus mikä tahansa. (meikä juoksi kerran melkeen alusvaatesillaan, mutta kerkesin onneks välttyyn siltä kun olin kipinässä)
ja sitä muuten tehtiin. mutta kuultiin, että muut joukkueet oli juossu JOKA päivä, me vaan yhtenä. :D ja kun tosiaan harjoteltiin tekeen sitä hommaa.. niin käytettiin kaverin poteroo hyödyks kanssa, niin hyppäsin, ehkä vähän liian syvään poteroon.. en meinaan päässy ylös, ennenkun kokelas tuli kiskoon mut sieltä :D Oli vähän huvittunu ja nolo fiilis, kun se tuli nostaan mua, kun muut juoksi jo toiseen poteroon. Kantapäänkautta opittu älä hypi liian syvään poteroon. ja tätä vedettiin myös läpi yön.. tais olla, että 6 hälytystä yöhön, joista 3oli oikeeta. 6 kahden aikana oli kipinässä eli en saanu lähtee minnekkään. eikä haitannu kun ne oli turhia hälytyksiä. :D

Sitten kun päästiin takaisin kassulle, lopulta. aromikkaita tuoksuja kun et ollu 4 päivään käyny suihkussa, vaihtanu kerran t-paidan. tms. oli voittajafiilis, kun päästiin takas kasarmille, jossa meitä vielä pistettiin koville, kun vietiin telttoja, sain meinaan nakki homman viedä ne kuivumaan muutaman muun kanssa. ja mehän juostiin sinne varastoon.. stna.. kun perse hitsaa kiinni, jalat on paskana 4 päivän mettikössä tarpomisesta ei se olis kiinnostanu ollenkaan. :D Mutta tulipahan tehtyä! perjantai meni sitten kaikessa pikkuisessa tekemisessä ainakin asetta puhdistettiin lisää, meinaan se dippas ihan kunnolla hiekkaan siellä, meinaan leiripaikka oli toiseltanimelta hiekkaerämää :D . mutta Done. ensi viikoolla kohti uusia haasteita.

Aamukasa kuittaa! joka saa tietää torstaina jatkoulutuspaikkansa. o-ou.. :s

Kommentit

Käyttäjän jemppiu kuva
Lähettänyt käyttäjä jemppiu

kuin olin kuvitellutkin :)) Tahdon todella päästä inttiin itsekkin! Haasteet kiinnostavat ja haluan tietää onko se todella niin hirveää kuin enoni on väittänyt. Tahtoisin kysyä, pärjääkö intissä jos on - sarkastisesti - HIEMAN huonompi kunto? Tuleeko siellä tekemällä kuntoon vai jäätkö saman tien jälkeen jos et ole huippukunnossa? Oliko oma kuntosi millainen? :)

Lähettänyt käyttäjä Jennis

Vastailenbsulle seuraavassa tekstissä! Ja laita kysynystä uudestaan mikäli unohdan vastata johonkin kysymykseen

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • iso kiiNAlainen
  • Simppa
  • annaoittinen
  • Vivian Kemppainen
  • aliciakosunen
  • ellamettovaara
  • Lars
  • tiialaitala
  • Jujuli
  • Neputin

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.