Isosilta. Isosille.

Back home

Käyttäjän jemppiu kuva
La, 22/02/2014 - 22:48 -- jemppiu

Nyt on sitten onnellisesti istuttu kotona rankan leirikokemuksen jälkeen.

Ei ole leirin aikana miltään säästytty. Kyllä huomaa, että parin vuoden ikäero tekee jo huiman vaikutuksen pikkuisten vitsien ja huumorin laatuun. Oli vaikea käyttää vanhoja sketsejä kun kukaan ei nauranut, mutta sitten kun löydettiin se arka paikka, kyllähän ne niin kovat ja esittävät pikkuisetkin saatiin lopulta hymyilemään ja nauramaan ;) Naurua piisasi kyllä isosten keskuudessa, jos sitä ei muuten olisi muista ulos saatu. Ei voi muuta sanoa: mahtava isosporukka! Ja ainahan se menee niin, että kulisseissa nauretaan enemmän kuin yleisössä, vai? :D

Tapahtuihan leirillä yksi tapaturmakin ja yksi jouduttiin viemään sairaalaan melko vaarallisen koripallomatsin jälkeen. Onneksi poika on nyt kuitenkin kunnossa. Pikaista paranemista hänelle <3

Koska olen usein aika lyhyt pinnainen, pääsi leirillä myös hermot kiristymään parin pikkuisen asenteen takia. Loppuviikosta aloin kuitenkin ystävystyä ja löytää kontaktin todella monen pikkuisen kanssa. Oli ilo auttaa myös paria poikaa ulkoläksyjen opiskelussa. Pääsivät kaikki muuten leirin loppukokeesta läpi ja saivat suurin osa ulkoläksytkin suoritettua. Hyvä Eerikkilän pikkuset! Isosena olen myös hyvin pomottava ja kovaääninen. Sainkin koko leirin kuulla niin kehuja kuin haukkuja/vitsejä vakavuudestani, asenteestani ja voimakkaasta äänenkäytöstäni. Se mistä on joskus haittaa, voi toisissa tilantaissa olla valtava hyöty.

Isosilla oli rentoa, ja koska pelasimme niin hyvin yhteen, saimme suunniteltua hyvin kaiken ohjelman jo alkuviikosta niin, että jäi luppoaikaa tehdä muutakin. Esimerkiksi isosvideon ;) Sääli etten sitä voi tänne lisätä. Työntekijät sanoivat sitä hauskaksi ja että näyttäisivät sen vielä seuraavassa kokouksessa liittyen rippikouluihin. Onnistunut projekti, onnistunut ripari, onnistunut isostelu.

Pikkuisista vielä sen verran, että kun menee urheiluriparille isoseksi, on parempi valmistautua olemaan yhtä aktiivinen kuin hekin. Oli vaikeaa kontrolloida laumaa urheilioita, jotka ovat tottuneet jatkuvaan tekemiseen, ja sitten he joutuvatkin istumaan tunti tolkulla tekemässä muistiinpanoja. Tehkää siis urheiluripareille aktiivista toimintaa kuten ulkoleikkejä ja pelejä! Perinteiset pallopelit ovat yksi parhaista vaihtoehdoista. Myös älyä/päättelyä/ajattelua vaativia tehtäviä on hyvä harjoittaa. Me näimme isosten kanssa paljon vaivaa, kun eräs isonen ehdotti, että teemme valtavan suunnistuksen koko käytössä olevalle alueelle. Pikkuiset olivat liekeissä! Jokaisella rastilla oli 2-5 kysymystä joissa oli joko vaihtoehdot tai ne vaativat päättelyä. Kysymykset liittyivät leirin oppitunneilla käytyihin asioihin, joten se toimi myös loistavana tietojen kertauksena. Suosittelen lämpimästi!

Huhhu, oli kyllä uskomaton meno ja meininki :) Kiitos vielä Eerikkilän ryhmälle <3

- Jemina

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.