Isosilta. Isosille.

Kahden maan kansalainen

Käyttäjän Oskari kuva
Pe, 26/07/2013 - 22:34 -- Oskari

Hui! Jännittävää! Viikon päästä olisi edessä ensimmäinen yö omassa kodissa – vaikkakin vuokratussa sellaisessa. Ensi perjantaina ajamme omaisuutemme kanssa Klaukkalasta Turkuun ja alamme asettumaan sinne neljäksi viideksi vuodeksi ainakin alkuun.

Muutto vaatii suurta järjestelmällisyyttä sekä logistisia ratkaisuja. Nämä eivät täysin uutta minulle ole. Viimeiset pari vuotta olen pitänyt omaisuuttani hyvin mobiilina ja valmiina lähtöön seuraavalle keikalle lyhyellä varoitusajalla vaikka heti puhelun tullessa. Viimeiset puoli vuotta ensimmäisen autoni takakontissa on ollut kaikki keikalla tarvittava tekniikka.

Käytännössä kaikki tekniikkani tietokoneita, näyttöjä ja piuhoja myöten on ollut takakontissa valmiina. Lyhyellä varoitusajalla olen voinut pystyttää toimistoni lähes minne vain ja olen ollut valmis pyörittämään tapahtuman teknistä toteutusta.
Lisäksi vaatevarastot ovat vähentyneet rinkkaan uppoavaan määrään sahatessani Limingan ja Klaukkalan väliä junalla.

Viimeisten kuukausien ajan olen ollut todellakin kahden maan kansalainen. Kotona olen ollut lähinnä yöt päivien mennessä tapahtumissa. Sitten kotini on ollut kahdessa paikassa, osan omaisuudestani ollessa Limingassa ja osan Klaukkalassa. Enkä ole oikein osannut rauhoittua paikalleni, sillä kaikki on suunniteltu toimimaan helposti liikuteltavasti.

Nyt edessä vasta outoja aikoja onkin, kun tavaroiden sekä minun pitäisi löytää paikkansa Turusta. Opiskelut ja armeija vie viisi vuotta, ja keikat Turku Audion hommissa tapahtuu talon omilla laitteilla. Kun tyttöystävälläni on hankalaa saada omaisuutensa liikkeelle koko lapsuutensa ja nuoruutensa vietettyä samassa huoneessa, on varmasti minulla yhtä hankalaa saada elämäni pysymään paikallaan yhdessä tilassa.

Lisäksi identiteettini paljasjalkaisena Liminkalaisena alkaa horjumaan, kun kohta pitäisi totuttautua olemaan Turkulainen.

Jännittävää aikaa elämässä totta vie. On niin huojentavaa, sillä tietää että yksi asia pysyy, vaikka itsekin joutuu muuttumaan. Saan aina astella sillä kalliolla, joka kestää. Kalliolla nimeltä Jeesus. Saan olla kahden maan kansalainen, ovien pysyessä auki Taivaan kodissa.

Siunattua kuunvaihdetta kaikille! Voimaa kaikille, joilla muutto on edessä nyt syksyllä.

Terkuin:
Oskari, vara-pj

Tägit: 

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.