Isosilta. Isosille.

"Isospankki on kuin laittaisi isosia pankkiin"

Käyttäjän Jussi24 kuva
Ma, 03/02/2014 - 03:12 -- Jussi24

Heipparallaa!

Luet parhaillaan Isoset ry:n kaikkien aikojen ensimmäistä työntekijäpostia – uutiskirjettämme, joka lähetetään säännöllisen epäsäännöllisesti kaikille isosten.netissä rekisteröityneille seurakuntien työntekijöille. Työntekijäksi fiksu sivustomme sinut tunnisti sähköpostiosoitteesi perusteella. Ensimmäisessä työntekijäpostissa juhlitaan isospankin testijakson onnistunutta päätöstä, pohditaan neukkareiden antia ja opitaan kaikki oleellinen Isoset ry:n jäsenseurakunnaksi liittymisestä.

ISOSPANKIN TESTIJAKSON HUIKEA PÄÄTÖS
------------------------------------
Isospankin avoin testausjakso on vihdoin tullut lopullisesti päätökseen kenties upeimmalla mahdollisella tavalla: Talviriparille hakeva isonen ja isosta tarvitseva seurakunta löysivät toisensa! Emme kuitenkaan vielä paljasta tapauksesta enempää, sillä lisää tietoa ja käyttäjien kokemuksia on tulossa lähiviikkoina isosten.netissä julkaistavassa haastattelussa.

Testijakson päättyminen tarkoittaa käytännössä sitä, että jatkossa isospankki on tarkoitettu jäsentemme käyttöön. Isosillehan tuo jäsenyys on ilmainen ja jäsenseurakunnilta perimme pienen vuotuisen maksun. Lisää seurakuntajäsenyydestä on tämän kirjeen loppupuolella.

NEUKKAREIDEN ANTIA
------------------
Kirkon lapsi- ja nuorisotyön neuvottelupäivillä Jyväskylässä Isoset ry oli esittelemässä toimintaansa, sivustoaan ja erityisesti vasta avattua isospankkia. Ständillämme käytyjen antoisien keskustelujen myötä saimme hurjasti uusia ideoita toimintamme kehittämiseksi ja nuorten tavoittamiseksi, sekä hurjasti kannustusta tekemäämme työhön.

Jyväskylässä jaoimme matkaanne seurakuntiinne ja erityisesti isosillenne vietäviksi yhteensä yli 1500 Isoset ry:n ja isosten.netin mainoskäyntikorttia. Sana näyttääkin iloksemme kiirineen muassanne, sillä jäsenmäärämme on hyvässä kasvussa ja isospankin hakemusten määrä on tapahtuman jälkeen tuplaantunut. Kiitokset teille, olette tärkein linkki, jonka kautta saamme nuorille tiedon tästä seurakuntarajat ylittävästä isostoiminnasta ja sen takana toimivasta järjestöstä!

Neukkarit oli hyvä juttu, tulemme varmasti uudestaan!

SEURAKUNTAJÄSENYYS – LIITTYJÄN ABC
----------------------------------
Neukkareilla käytyjen keskustelujen tuloksena päätimme porrastaa seurakuntien jäsenmaksut seurakunnan jäsenmäärän mukaan. Hallituksemme sunnuntaisen päätöksen mukaan pienten, alle 10000 jäsenen seurakuntien jäsenmaksu vuodelle 2014 on 50 euroa ja tätä suurempien 100 euroa. Päätöksen myötä olemme nyt valmiit hyväksymään ensimmäiset seurakunnat järjestömme seurakuntajäseniksi. Jäsenyydestä kiinnostuksensa esittäneille seurakunnille lähetimme jo liittymisohjeet, ja tässä ne tulevat tiiviinä pakettina vielä kaikille yhteisesti:

1. Jäseneksi haluavan seurakunnan kirkkoneuvosto tai yhteistalousseurakunnissa seurakuntaneuvosto tekee liittymisaikeestaan päätöksen.
2. Kyseisen kokouksen päätös tai koko pöytäkirja lähetetään allekirjoitettuna ja skannattuna sähköpostitse osoitteeseen info@isosten.net

Isoset ry:n hallitus käsittelee anomuksen seuraavassa kokouksessaan. Jäsenyys astuu kokouksen jälkeen välittömästi voimaan, ellei jäsenyyttä ole anottu alkamaan esim. seuraavan vuoden alusta.

Jäsenmaksu laskutetaan helmi-maaliskuussa pdf-laskulla, joka lähetetään seurakunnan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Simppeliä! Jäsenenä seurakuntanne tukee tätä uutta nuorista itsestään kumpuavaa nuorisotoimintaa, ja saa käyttöönsä Isoset ry:n jäsenedut kuten isospankin palvelut ja alennuksia Isoset ry:n järjestämistä tapahtumista ja myymistä tuotteista.

Lisäksi olemme innokkaita kuulemaan mitä muuta teidän mielestänne isoset voisivat tarjota seurakunnille? Kenties materiaaleja isoskoulutukseen? Räätälöidyn painetun version Pompelipedian leikeistä ja sketseistä? Infopläjäyksen Isospankista nuorisotilallanne? Yhdessä ideoimalla syntyy sellainen Isoset ry, josta on eniten hyötyä ja iloa niin isosille, seurakunnille kuin muillekin isosenmielisille.

****
Työntekijäposti hiljenee tältä erää ja tämä posteljooni painuu pehkuihin. Lisää postia isosilta seuraa taas kun on tarpeeksi isosti asiaa.

Siihen asti hyvää kaikkea!

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • iso kiiNAlainen
  • Simppa
  • annaoittinen
  • Vivian Kemppainen
  • aliciakosunen
  • ellamettovaara
  • Lars
  • tiialaitala
  • Jujuli
  • Neputin

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.