Isosilta. Isosille.

Esittäytymiskierros

Käyttäjän Jussi24 kuva
Ti, 26/03/2013 - 21:49 -- Jussi24
Keskustelualue: 

Tämän viestiketjun tarkoitus on, että kukin saa sanoa moi ja halutessaan pari sanaa itsestään. Varmaan monia kiinnostaa ainakin mistä päin porukka tulee, monesko vuosi isoskoulutuksessa yms. Rohkenen itse aloittaa:

Moi! Olen Jussi, kokenut isonen, nuori aikuinen ja toinen isosten.netin perustajajäsenistä ja Isoset ry:n pj. Leirejä on takana kymmenkunta, osa isosena, osa isoisona ja olimpa kerran sairastunutta nuorisotyöntekijääkin tuuraamassa. Mua saa tulla nykäseen virtuaalihihasta, jos kiinnostaa esim. näiden foorumeiden moderointi, blogin pitäminen tai oikeestaan mikä tahansa tähän sivustoon tai yhdistykseen liittyvä. :)

Pahoittelut kaikille, jotka kerkesitte jo kertaalleen esittäytymään vanhoilla foorumeilla. Voitte käydä kesäkuun alkuun mennessä vaikka kopsaamassa vanhat esittäytymisenne sieltä, niinkuin allekirjoittanutkin teki ;)

Käyttäjän Oskari kuva
Lähettänyt käyttäjä Oskari

Elikkäs sellainen sydämenlämpöinen tervehdys kaikille täällä uusillakin foorumeilla. Olen Oskari ja toinen puolikas sivuston perustajakaksikosta. Yhdistyksessä titteleitä onkin kertynyt suorastaan kauhistuttava määrä, sillä töitä teen varapuheenjohtajana, rahastonhoitajana ja vielä tiedotusvastaavanakin vastuualueenani ulkoiset yhteydet.

Siviilissä olen tulevan kevään ylioppilas, jokapaikanhöylä sekä intohimoinen ääni- ja valoteknikko. Rippileirejä takana on kolme isosena ja yksi yli-isona sekä kolme lastenleiriä isosena. Äitini on kirkon nuorisotyöntekijä, jonka takia ensimmäistä kertaa riparilla kävin jo ennen kuin ehdin ensimmäistä vuotta täyttää. Kun en vietä leiri-elämää, todennäköisen miksaan ja valaisen artisteja aina autotallibändeistä maailmaluokan tähtiin autotallista suurille festarilavoille.

Sivustolla ulospäin näkyvin roolini lienee kuitenkin blogisti, ja tämän sivuston syntymiseen myötävaikutti alkuperäisen Isosen Blogini joutuminen pakkojäähylle. Toivottavasi voin tuoda mukana blogissani jotakin Isosen Blogin hengestä teille

Kivittäminen voi olla kiellettyä, mutta sähköpostilla saa aina nakata meikäläistäkin, jos mieltä polttaa jokin asia.

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Lähettänyt käyttäjä sirkkuliini

Vou tää uus foorumi on paljo parempi ku se edellinen! :D Minäpä tässä esittäydyn uudestaan :) Eli olen Sirkku ja asustelen nyt vielä Laihialla. Olen lukion viimeisellä ja kirjoitukset ovat nyt juuri ohi! Suuntana ensi syksynä olisi Ylivieska. Siellä on iiihhana Centria amk, jossa voin valmistua yhteisöpedagogiksi ja voin päästä seurakunnan nuorisotyöntekijäksi :)

Olen täällä aktiivinen blogin kirjoittaja ja yhdistyksen tapahtumavastaava. Jos on jotain ideaa mitä me voitais järjestää nii saa kertoa mulle! :) Mielelläni otan ideoita vastaan.

Mitäs vielä... Oon onnellinen ihminen! :D

Lähettänyt käyttäjä tuulimaria

Pitäähän munkin nyt sitten esittäytyä :) Eli olen Tuuli ja kotoisin Nummelasta, tuosta Anssi Kelan ja Jani Sievisen luvatusta maasta. Tällä hetkellä käyn lukion kolmatta vuositasoa, mutta vielä olisi edessä yksi vuosi ennen kuin ylioppilaaksi pääsen.

Tällä hetkellä käytän vapaa-aikani lähinnä Isosten ry:n sihteerinä olemiseen (paperihommia, jee!), seurakuntanuoreiluun, taidegrafiikkaan (ynnä muuhun taidehäröilyyn), nettiyhteisö-aktiiveiluun (kyllä, se on yleisesti käytetty termi :D) ja musiikkiin. Tykkään myös leffoista ja näytelmistä ja kirjoista ja kaikesta mahtavasta! Blogia en vielä tänne ole alkanut kirjoittaa, mutta ehkä sekin päivä koittaa ;)

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Lähettänyt käyttäjä iinnaD44

Olen iina! 20 vuotias seurakuntanuori! Kotoisin nastolasta! Olen seurakunnan nuorten toiminassa ollut mukana jo sellaset kuusi vuotta. Sitä ennen akviisena partiolaisena ja partiota harrastan yhä edelleen! Harrastukseni on vaikuttanut vahvasti siihen mikä minusta tulee isona. Elikkäs tahdon nuorisotyöntekijäksi! Koska olen idearikas ja innoissani tekemään kaikenlaista maan ja taivaan välillä. Luen ja katson leffoja. Kesässä parasta on se että on pitkiä leirejä, ja kun on soluja, ja kun saa syyä jätskiä ja olla kavereiden kanssa!

Käyttäjän Hanri kuva
Lähettänyt käyttäjä Hanri

Uusi foorumi ja uudet kujeet, moi kaikki!

Olen siis vielä alle kolmekymppinen seurakunnan nuorisotyönohjaaja Hannamari tuolla Sirkkuliinin nurkilla Laihialla. Isosuus on lähellä sydäntäni, kun heti oman riparini jälkeen suuntasin suoraan isoskoulutukseen erään oman leirini isosen inspiroimin miettein: kyseinen isonen kertoi olevansa tuolloin mitä, 9. vai 10. vuotta isosena, että ehkä alkaa riittämään. Mitä?! Voiko tätä ihanuutta jatkaa niinkin pitkään? Sinne! Onkohan peräti niin, että on oman riparini ja tämän kesän välissä yksi ainoa vuosi jona en olisi ollut jollain riparilla ja sinä välivuonnakin olin lastenleirillä, tietysti myöhemmässä vaiheessa muissa kuin isosen rooleissa mutta kuitenkin. Tarina esikuvaisosestani jatkukoon, että myöhemmin opiskelimmekin sitten samalla vuosikurssilla yhteisöpedagogeiksi. Ammattiin aikoville onnea ja siunausta valitsemallanne tiellä. :)

Isosuuden ohella olin paljon seurakunnan toiminnassa kerhonohjaajana ja nuorten ystävyysseurakuntatoiminnassa, joka sitten omalla panoksellaan on vienyt minua Unkarin vierailuille useita kertoja, näistä pisimpänä työharjoitteluun ystävyysseurakuntaan 2,5 kuukaudeksi. Nyt olenkin toiveammatissani, pääsen suunnittelemaan ja toteuttamaan ripareita ja sen jälkeistä toimintaa on a regular daily basis, whaat!

Olen intohimoinen leffahiiri, näprään villa-ynnä-muista-langoista kaikenlaisilla välineillä vähän kaikenlaista, jumppa-xumba-gospel-lattaroitsen, rakastan musiikkia ja tuijotan koneen ruutua p-a-l-j-o-n (youtube pauhaa ja pelit pyörii laneissakin asti). Ja silittelen kolmea kissaa siinä samalla. Ugh!

Käyttäjän KauhuKaksonen kuva
Lähettänyt käyttäjä KauhuKaksonen

Mää oon varmaankin uusin kasvo täällä.

Olen Sandra ja olen viimeistä teini vuotta elävä raumalaisnuori. Puol vuotta niin musta pitäisi tulla taloushallinnonmerkonomi. Isostelua on kertynyt jonnin verran. Vaikkakin olen kotoisin Raumalt ja asun nyt Raumalla, peruskoulun ja sen myötä riparini ja isoskoulutuksen kävin Eurajoella, tossa naapurissa. Tää on neljäs kesä sen jälkeen kun pääsin riparille ja niihin vuosiin on mahtunut KAHDEKSAN rippileiriä ja yksi päiväripari kahdessa kunnassa.

Pidän lukemisesta ja japanilaisesta ja korealaisesta poikapopista ja aasialaisista tv-sarjoista.

Seurakuntaan ajauduin heti riparin päätyttyä ja täällä sitä vieläkin ollaan. Pidän myö Tuomas-messuista ja olenkin aktiivinen tuomas-ystävä Raumalla.

Käyttäjän jemppiu kuva
Lähettänyt käyttäjä jemppiu

Moikka! :)

Olen Jemina, 16-vuotias ja olen kotoisin Nurmijärveltä. Kävin isoskoulutuksen viime vuonna ja olin tänävuonna ensimmäistä kertaa isosena päiväkoulussa ja leirillä.

Tykkään lukea ja katsoa kauhuelokuvia. Kuuntelen lähes kaikkea suomalaisesta iskelmästä suurimpiin hitteihin ja Korean poikabändeihin. Isoskoulutus on ainoa varsinainen harrastukseni, mutta pelaan myös roolipelejä. Rakastan punaisen laulukirjan lauluja ja isostoimintaa, jossa pyrin jatkamaan mahdollisimman pitkään.

Käyttäjän KauhuKaksonen kuva
Lähettänyt käyttäjä KauhuKaksonen

Mitä bändei kuuntelet?? Itse kuuntelen sekalaisen määräisesti Big Bang, B.A.P., Led Apple ja ShiNeetä.

Käyttäjän jemppiu kuva
Lähettänyt käyttäjä jemppiu

Vaikka mitä! Super Junior on suurimmassa roolissa, heti perässä tulee BIGBANG ja SHINee. Muilta bändeiltä kuuntelen pääasiassa vain muutamia kappaleita enkä fanita niitä juurikaan samalla lailla kuin SuJua :3

Käyttäjän KauhuKaksonen kuva
Lähettänyt käyttäjä KauhuKaksonen

tiedän itsekin Super Juniorin vaikka en hirveesti kuuntelekaan sitä : D Sorry, sorry varmaan ainoo biisi jota olen kunnolla kuunellut.

Käyttäjän jemppiu kuva
Lähettänyt käyttäjä jemppiu

Ylläri sinänsä :DD Ei mulkaa oo monilt muilta ky yksittäisii biisei mist tykkään

Lähettänyt käyttäjä Pohjan_srk

Heipsan! Liityimme seurakuntajäseneksi ja esittäytyminen lienee paikallaan.

Profiilia ylläpitää Pohjan nuokkari Johanna Lehto. Aloitin työt täällä reilu kuukausi sitten ja isospankki oli täällä ihan uusi juttu. Toki promojutut oli osuneet neukkareilla vierailleiden silmiin. Ollaan pieni 1900 jäsenen seurakunta Raaseporin kaupungissa, Karjaan naapurissa.

Meillä on toimintaa melko vähän, koska nuoriakin on vähän ja matkat melko pitkiä. Kuitenkin leirejä pidetään ja isoskoulutus ja nuortenillat ovat suosittuja. Saa tulla tutustumaan. Ensi tiistaina on isoskoulutus, sen jälkeisenä tiistaina on nuortenilta. Molemmat jatkuu koko kevään samalla syklillä. Nuortenillan jälkeen seuraa aina isoskoulutus ja sitten taas nuortenilta...

Olen itse käynyt isoskoulutuksen Tikkurilan seurakunnassa ja ehdin ennen seurakuntauraa olla isosena monella riparilla. Myös ylläpitäjä Jussin kanssa ollaan samoilla leireillä oltu. Isosten tarpeet on tulleet tutuiksi. Isosten panos ripareilla on niiiin iso, että myös isosten hyvinvoinnista kaikilla osa-alueilla tulee pitää huolta :)

Käyttäjän Jussi24 kuva
Lähettänyt käyttäjä Jussi24

Hienoa että löysitte mukaan! Kannattaa käydä tutkimassa heti ensimmäiseksi isospankin tarjontaa. Hakemuksia kesäksi on jo peräti kymmenen!

Olette aivan ensimmäisiä rohkeita jäsenseurakuntiamme, joten tämä on meille aivan yhtä uutta kuin teille. Jos ilmenee kysyttävää, niin rohkeasti kysymään! Myöskin kaikki mieleen tulevat ideat kuulemme enemmän kuin mielellämme!

Lähettänyt käyttäjä Pohjan_srk

Meillä oli isosista ylitarjontaa, mutta kaikki hakeneet uusia. Tehtiinkin sitten leirille isosparit (ja saatiin kaikki leirille) ja hyvä ympäristö uuden opettelulle. :) mutta ylitarjonnan takia isospankkia varmasti tulee jatkossa käytettyä :)

Käyttäjän annamaria kuva
Lähettänyt käyttäjä annamaria

Mie oon 17-vuotias rovaniemeläinen ekan vuoden opiskelija kuvataidelinjalla lukiossa ja oikein innokas seurakuntanuori. Valmistun kahen vuojen koulutuksen takia tasan kahen viikon päästä isoseksi ja eka ripari isosena häämöttääkin kesän lopussa - ja vielä kunnon spesiaaliripari, joka kestää kaks viikkoa, niin pääsenpähän heti käyttämään kaikki ideat! :)

Harrastuksiin seurakuntahommien lisäksi kuuluu suurena osana partio, valokuvaus kuvataidekoulussa, pianon ja suun soittaminen sekä blogin kirjottelu! Oon myös Rovaniemen nuorisovaltuustossa vielä toistaiseksi mukana.

Tie seurakunnan juttuihin kävi oman suvun kautta, joka on ollu aktiivisena osana meiän seurakunnan toimintaa jo vuosia. Lisäksi meiän seurakunnassa on erikseen nuorisotyöntekijä partiohommia tukemassa, niin senkin kautta srk-toiminta on tullu tutuksi. Varsinaisesti mukaan pääsin sitten kuitenkin riparin jälkeen, jota ennen kuolin melkein kateudesta, kun isosiskoni pääsi K-15 nuorteniltoihin ja mie en!

Käyttäjän Jussi24 kuva
Lähettänyt käyttäjä Jussi24

Onnittelut isoseksi valmistumisesta ja tervetuloa joukkoon! Mä oon äärimmäisen kade sun kahden viikon riparista! Täälä etelässä nää kestää korkeintaan viikon. Ootpas aktiivisena monessa mukana, hienoa että täälläkin!

Lähettänyt käyttäjä LCHawk

Esittelen itseäni sen verran, että yhtä kurssia vaille valmis filosofian maisteri matematiikan alalta, erikoistuminen vakuutus- ja finanssimatematiikkaan. Opintoja myös tietojenkäsittelytieteestä, tilastotieteestä, taloustieteistä ja teologiasta. Työkseni kirjoitan matematiikan oppikirjoja ja kustannustoimitan niitä.

Seurakuntakokemusta minulla on Siilinjärveltä, Joensuusta ja Peräseinäjoelta yhteensä noin 30 leiriä, jotka ovat sekä ripareita, lastenleirejä että myös muita nuorten leirejä.

Minut löytää tuolla samalla nimimerkillä myös Wikipediasta.

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi
  • Paivankakkara123

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.