Isosilta. Isosille.

Leikkejä tai sketsejä joista pikkuset eivät ole välittäneet

Käyttäjän jemppiu kuva
To, 04/07/2013 - 19:17 -- jemppiu
Keskustelualue: 

On tässä tullut mietittyä että onko muilla kokemusta aiheesta? Pikkuset riparilla eivät pitäneet Igoreista, mikä oli aika järkytys. Päiväkoulussa puolestaan ei välitetty laululeikeistä. Oliko teillä leikkejä tai sketsejä joita pikkuset inhosivat?

Käyttäjän Oskari kuva
Lähettänyt käyttäjä Oskari

ollaan hoksattu, ettei kuivikset uppoa ekana iltana. Lisäksi ikuisesti ponileikki on jakanut porukan kahtia,

Käyttäjän joseida kuva
Lähettänyt käyttäjä joseida

Ponileikki, olin ite vetämässä sitä, eikä riparilaiset oikeen innostunu ja se oli aika jäätävää :DD Ja sit ekoina iltoina kaikki sellaset missä ollaan tosi "tiiviiisti kontaktissa" muiden kanssa, koska porukassa on aina niitä ujompia, jotka vaan ahdistuu.

Käyttäjän Jussi24 kuva
Lähettänyt käyttäjä Jussi24

Kokeiltiin kerran soveltaa Hymy pyllyyn -formaattia leirillä tutuiks tulleilla sketsihahmoilla. Meillä oli mukamas ihan lyömättömät sketsihahmot lavalla sekoilemassa, mutta ne hymyilytettävät piti kaikki ihan uskomattoman pokerin. En sano etteikö tää vois toimia, mutta varotan että kokemuksen perusteella vaatii yllättävän paljon valmisteluja ja helposti nauravien vapaaehtosten valitsemista, että niiltä sais pokan pettämään.

Käyttäjän Potilas kuva
Lähettänyt käyttäjä Potilas

Näin useamman vuoden(~5) kokemuksella voin sanoa, että esim kuivikset kannattaa jättää siihen kun huomaa pikkusien olevan väsyneitä. Eli siis yleensä ei ainakaan pariin iltaan. Tämän jälkeen menestys on ollut yleensä taattu. Ja myös vapaaehtoisleikit kannattaa pitää ensin semmoisien tuttujen ns porukan pellejen kanssa jotka mielellään tulevat lavalle esiintymään. Tämä voi olla hieman hankalaa jos kellään isosista ei ole tuttuja pikkusissa tai muuten ihan uusi porukka. Ponileikki on taas ihan oma asiansa. Sitähän on tarkoituskin tunkea pikkusten kurkusta alas niin kauan kunnes se on hauskaa ( ihan sama millä sanoilla sitä laulaakaan). Ja jos vaikuttaa siltä että esim igorit ei mene läpi voi todellinen syy olla se etteivät pikkuset vaan kehtaa nauraa vielä, eikä sen takia tarvitse lopettaa mahtavaa jatkista, josta he tulevat kertomaan vielä pikkulapsilleen. Rohkeasti vaan sinne lavalle, mitä tyhmemmissä asuissa ja rooleissa, niin pikkuset ymmärtävät ettei tarvitse ujostella.

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Pylly
  • Lilja
  • malarkeygnashing
  • gutbog
  • extraordinarysocial
  • pearsobsequious
  • digidrum
  • saaga10298
  • VilitsuX
  • mikizzi

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.