Isosilta. Isosille.

Pahimmat leirimokat

Käyttäjän Jussi24 kuva
Pe, 03/05/2013 - 03:03 -- Jussi24
Keskustelualue: 

Sketsit, hartaudet, raamikset ja melkeen kaikki muukin riparilla voi mennä niin uskomattoman monella tavoin pieleen, että lopulta ne joskus myös menee. Ja sillon homma käy yleensä entistäkin mielenkiintosemmaks. Nyt ois mun mielestä aika pistää pahimmat leirimokat jakoon! Ainakin ne ketkä uskaltaa :p

Itse olen selvinnyt noin 10 leirin isosurastani melko vähin mokin, mutta muutama helmi löytyy. Tässä yksi:

Kerran esitettiin yhdellä leirillä Treffit -nimellä kulkenutta sketsiä, jossa kaks tyttöä on meikkaamassa ja valmistautumassa treffeille. Juju on siinä että he eivät tee sitä omilla käsillään vaan takana piilossa on toiset isoset käsinä.

No, mä olin sitten toisen näistä tytöistä käsinä. Ja kuten arvata saattaa, ei se huulipuna ihan huuliin osunut tai ripsari ripsiin. Tämähän tietysti kuuluukin sketsin luonteeseen. Pöydällä oli kuitenkin myös kännykkä, jonka siitä nappasin ja olin näppäilevinäni numeron. Tyttö, jonka käsinä olin, oli juonessa mukana ja soittavinaan "Penalle".  Olin kuitenkin ilmeisesti onnistunut vahingossa valitsemaan tytön puhelimen pikavalinnoista oikeasti jonkun numeron ja soittamaan hänen kaverilleen. Joku sai siinä erittäin hämmentävän puhelun, kun puhelimeen puhuva isonen eläytyi rooliinsa ollen puhuvinaan "Penan" kanssa joistain treffeistä, koittaen samalla vaivihkaa rivien välistä vihjata mulle että soitin vahingossa oikeasti jollekulle ja langanpäässä olevalle kaverille että kyse oli sketsistä.

En tiedä tajusiko yleisö tilanteen, mutta kaikki ainakin nauroivat niin vedet silmissä, että hyvä kun saivat happea. Mokasta huolimatta, tai ehkä jopa sen takia yksi onnistuneimmista sketseistäni ikinä!

Mutta eiköhän joku pistä vielä tästäkin paremmaksi ;) Eikun mokastoorit jakoon ja vahinko kiertämään!

Käyttäjän Oskari kuva
Lähettänyt käyttäjä Oskari

Seurakunnassani legendaksi muodostunut kommellukseni tapahtui joululeirillä 2011. Tällöin kun pakkasin mukaan aluslakanan sijasta pöytäliinan ja ison pyyhkeen sijasta snadin käsipyyhkeen.

Käyttäjän Jussi24 kuva
Lähettänyt käyttäjä Jussi24

Voin uskoa, että oot saanu kuulla tuosta aika paljon jälkeenpäin ::D

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Lähettänyt käyttäjä sirkkuliini

Kiva ku mä olin lukenu ton Oskarin pöytäliina jutun nii jälkeenpäin kaupassa se muistu taas mieleen. Sitte mä vaan kaupassa naureskelin itsekseni ja muut ihmiset vähä ihmetteli :D Harmi että mulla ei oo mitään leirimokaa kerrottavana.. Kai mä oon ollu niin tylsä leirillä! :D Noooo uusi leirikesä on pian alkamassa!

Eikun hetkinen! kerran leirillä hartaudessa päätin oikeen repäistä ja ajattelin pitää improvisaatio rukouksen. Noh alku sujui erittäin hyvin, mutta sitten tuli kauhee hetki ku mitään ei tullu mieleen! Siinä sitten kiittelin monta kertaa putkeen leirin hyvästä ruuasta... (ruoka aina mielessä). Eipä monilla pysynyt pokka siinä vaiheessa. Note to self: Mieti rukous ennen hartautta! :D

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Lähettänyt käyttäjä iinnaD44

Mä kerran oikeen tomerana tyttönä vein laiturille raamista pitämään vaikka siitä oli varoteltu. No en mä mitää pystyny pitää kun mun isoskansio tippu sinne järvee lautojen välistä. Meijän raamiskulu sit siinä että ongittiin sitä takasin.. Ja loppuleirin käytin sellasta koppuraa raamiskirjaa :))

Käyttäjän miksu kuva
Lähettänyt käyttäjä miksu

En juuri koskaan nuku pommiin, paitsi silloin kun on eka lieri isosena. Ei auttanut muu kun hypätä pyörän selkään ja lähtee polkemaan. Seraavaks vuodeksi tuli samalla nuorisontyöohjalle kuittailuun hyvä aihe ja myös itellä. Vielä tänä vuonna muun seurakunnan työntekijältä kuittia.

Lähettänyt käyttäjä O-E

Minähän en itse koskaan mokaa mutta kaverini hoitaa asian hyvin puolestani... Elikkä riparilla vedimme iltaohjelmassa tv-iltaa ja yksi ohjelmanumero oli leirin omat uutiset, jotka toteutetaan samalla tavalla kuin aiemmin mainitut "treffit" eli kaksi ihmistä luki uutisia ja toiset kaksi toimi käsinä. Pöydällä edessäni oli käsirasvaa, vesilasi, pari palloa(jotka hyvin nopeasti lensi yleisön joukkoon), nallekarkkeja, kukkamaljakko(jonka kaakaolla höystetyn veden luonnollisesti join), hammasharja ja -tahna sekä viimeisenä muttei vähäisimpänä purkillinen vihreää sormiväriä... Kaikki sujui kyllä hyvin ja ihmisiä nauratti varsinkin kun aloin hieromaan käsirasvaa naamaani ja voin sanoa ettei sen jälkeen syöty nallekarkki maistunut ollenkaan hyvältä... Sen jälkeen kaverini päätti lisätä kasvoillani olevan rasvakerroksen päälle ihanaa vihreää sormiväriä, jota epäilemättä vieläkin löytyy korvistani... mutta moka sattui siinä vaiheessa kun kaverini ei saanutkaan rasvaisilla käsillään hammastahnatuubiani auki, joten lopputulos oli se, että hampaat harjattiin sormivärillä ja sen jälkeen kun tuo uusi vihertävä hammastahnani oli huuhdeltu hammasharjastani vesilasiini pääsin juomaan koko lasillisen vettä, joka oli ihanan nurmikonvihrää... voin sanoa että se ei maistunut hyvältä, mutta leiriläisillä tuntui olevan hauskaa ja se on pääasia :) Vihreät kasvoni herättivät huomiota myös uutistenluvun jälkeenkin, kun jaoin leiripostia ennen kuin pesin kasvojani. Illalla eräs leiriläinen myös avuliiasti markusta lukiessani huomautti korvani olevan vihreä :)

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • blackswanearspl...
  • slothweak
  • mpatsi
  • Pnemma
  • examinerstaldisc
  • Maria Lindroos
  • lozengeasking
  • Katrisusanna
  • deltoidoneworld
  • senatereallife

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.