Isosilta. Isosille.

Hauskimmat leirinuistot!

Käyttäjän iinnaD44 kuva
Ma, 27/05/2013 - 18:42 -- iinnaD44
Keskustelualue: 

Hei! On aina hauska kuulla mitä muistoja ihmisillä on riparista joka omastaan tai isosena.

Mä olin toista kertaa isosena kun päätin että hei haenpas nyt niitä viinirypäleitä ja raamistellaan niitä syöden. Jätin mun pikkuset hetkeks huoneeseen yksin. Ja kun tulin takasin mun pikkuset oli karannu ikkunasta!!
No tuli ne takasin sitten kun kauniisti pyysin:)
Ne teki sen vaan toisenkin kerran.
Vierailuillassa piti sitten kuvat ryhmäänsä jollain tv ohjelmalla ja sanoin sitten että tää on tosi koukuttava ja ihan niinkuin pako. Nekii karkas ja kahdesti :)

Ja onhan noita muitakin hauskoja juttuja :)

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Lähettänyt käyttäjä sirkkuliini

Muistan yheltä leiriltä sen, kun löysin leirikeskuksen toimistosta (lue: isosten järkilataamo) keltaisen töötin! Kaikki muuthan vihas sitä ku tööttäilin aina yhen leiriläisen kanssa :D haha no sitte ne ohjaajat sano että mä saan sen töötin ittelle! Päätin sitten antaa sen töötin sille leiriläiselle konfirmaatio lahjaksi :D

Toinen samalla hauska ja hiukan sillä hetkellä ärsyttävä juttu oli, että istuin laiturilla ja juttelin leiriläisen kanssa. Sitten tietenkin sieltä takaa tulee toinen leiriläinen, joka työntää mut veteen!

Sitten muistan sen kun löysin toimiston pukukaapista kiiltävät vaaleanpunaiset alibaba housut. No mä tietenkin puin ne päälle ja päätin naamioitua supernaiseksi! Siellä sitten "lentelin" ympäri leirikeskusta.

Leirillä aina tapahtuu hauskoja juttuja ja niitä kaikkia ei jaksa ees kertoa ku niitä on niin paljo :D no nuo nyt tuli ekana mieleen!

Käyttäjän KauhuKaksonen kuva
Lähettänyt käyttäjä KauhuKaksonen

Kerran mää ja yks kolleegani muutama vuosi sitten oltiin ruokalassa puuhaamassa isosen iltatehtävii ennen kun menimme nukkumaan. Koska sille leirille oli "liikaa" tyttöjä niin kyseinen kolleega vapaaehtoisesti suostui nukkumaan teltassa ruokalan edessä olevalla terassilla. Oli täysin pimeetä kun päätimme mennä nukkumaan ja mää "saatoin" hänet teltalleen. Siinä hän löysi "käärmeen" ovensa edestä. Kyseinen kaveri pelkään sitten käärmeitä kuolakseen ja käski kirkuen mua ottamaan sen pois ja mää huomasin et joku oli erittäin taidokkaasti tehnyt ilmastointiteipistä ja käsipaperista hienon leikki käärmeen. No hän päätti katsoo et oliko niit sit teltassa lisää. Meitsi sitten otin käärmeen talteen ja meillä isosilla ja vetäjillä oli sitten hauskaa loppu leirin sen käärmeen kanssa. (ja sitä ei ollut tehnyt yövahdit niin kuin epäilimme källin tekijöiksi vaan eräät työntekijät : D)

Uusimmat kommentit

Uudet käyttäjät

  • Vivian Kemppainen
  • aliciakosunen
  • ellamettovaara
  • Lars
  • tiialaitala
  • Jujuli
  • Neputin
  • Alviinaiivari
  • Oulakangasmaa
  • Timpoa

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.