Isosilta. Isosille.

Kenestä tulee halimestari?

Käyttäjän Jussi24 kuva
Su, 27/10/2013 - 23:42 -- Jussi24

Isoset ry haastaa kaikki vuoden 2013 Maata näkyvissä -festareille osallistuvat suureen haliskabaan! Kilpailu alkaa perjantaina 15.11. festareiden alkaessa ja päättyy lauantain pääkonsertin päätyttyä klo 23.15. Säännöt löytyvät alta:

Jutun juju

 1. Halaa mahdollisimman montaa Isoset ry:n paita-aktiivia ja salaisosta. He ovat skaban virallisia halikohteita, joita sinä ja ystäväsi yritätte löytää ja halata.
 2. Ensimmäiseltä halaamaltasi halikohteelta saat halipassin, johon saat kaikilta halaamiltasi halikohteilta puumerkin. Eniten halikohteiden puumerkkejä halipassiinsa kerännyt voittaa.
 3. Tule halipassisi kanssa sunnuntaiaamuna klo 9.30 messukeskuksen A-halliin. Siellä selviää Isoset ry:n kaikkien aikojen ensimmäisen haliskaban voittaja. Jos et pääse sunnuntain julkistustilaisuuteen, palauta passisi viimeiselle halaamallesi halikohteelle puhelinnumerollasi varustettuna ennen lauantain pääkonsertin loppua.

Halikohteet

Keep calm and halihali

Halikohteita on kahdenlaisia: paita-aktiiveja ja salaisosia. Halaamalla mahdollisimman montaa halikohdetta voitat kisan.

Paita-aktiivit

Paita-aktiivit ovat Isoset ry:n hallituksen jäseniä ja muita aktiiveja. Heidät tunnistat Isoset ry:n logoilla varustetuista valkoisista t-paidoista.

Salaisoset

Salaisoset sulautuvat lähes huomaamattomasti muun festariyleisön joukkoon. Heidän olinpaikastaan ja ulkonäöstään tippuu festareiden aikana silloin tällöin vihjeitä Twitter-syötteeseemme häshtägillä #haliskaba. Syötteen seuraamiseksi et tarvitse omaa Twitter-tiliä.

Salaisonen paljastuu vain halaamalla. Salaisosen tunnistat siitä, että hän kysyy halattaessa, onko sinulla halipassi. Salaisoset on siis mahdollista löytää ihan vain halaamalla satunnaisia vastaantulijoita. ;)

Halipassi

Halipassina toimii Isoset ry:n käyntikortti. Käyntikortin kääntöpuolella on tilaa halikohteiden puumerkeille. Halipasseja saa kaikilta halikohteilta. Muista kirjoittaa passiisi puhelinnumerosi mikäli et pääse itse sunnuntaiaamun voittajanjulkistustilaisuuteen.

Puumerkit

Löydettyäsi jonkun halikohteista, saat häneltä halipassiisi puumerkin. Riippuen halikohteesta puumerkki voi olla leima, tarra tai nimmari.

Onko pakko halata, jos ei kehtoo?

Jos olet ujo, tai et muuten vain halua halata, myös kättely hyväksytään. :)

Voittaja

Eniten virallisten halikohteiden puumerkkejä halipassiinsa kerännyt voittaa. Voittaja selvitetään ja julkistetaan sunnuntaina 17.11. klo 9.30 messukeskuksen A-hallissa. Hänet julistetaan vuoden 2013 ja samalla kaikkien aikojen ensimmäiseksi halimestariksi ja saa tästä osoituksena kunniakirjan. Samalla hän pääsee myös Isosten.netin erikoishaastatteluun.

Onnea kaikille kisaan!

Kommentit

Käyttäjän sirkkuliini kuva
Lähettänyt käyttäjä sirkkuliini

Tää on niin jännää ja en malta odottaa kuka kruunataan halimestariksi! :D

Isoset Twitterissä

Uudet käyttäjät

 • blackswanearspl...
 • slothweak
 • mpatsi
 • Pnemma
 • examinerstaldisc
 • Maria Lindroos
 • lozengeasking
 • Katrisusanna
 • deltoidoneworld
 • senatereallife

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.