Isosilta. Isosille.

KISA: Luo isoskoulutusmainos

Käyttäjän Jussi24 kuva
La, 07/03/2015 - 17:00 -- Jussi24

Isoset on haastettu kertomaan miksi isoskoulutukseen kannattaa liittyä. Nyt näytetään miten tehdään isoskoulutusmainos. Ei. Paljon isoskoulutusmainoksia!

Toimi näin:

 1. Tee vapaamuotoinen isoskoulutusmainos. Mainos voi sisältää esimerkiksi tekstiä, kuvia, videota, ääntä tai jotain jännittävää yhdistelmää näistä.
 2. Lataa teoksesi Facebookiin tai Instagramiin häsällä #vuodenparaspäätös tai lähetä wanhalla kunnon etanapostilla kilpailun säännöissä mainittuun osoitteeseen.
 3. Myhäile tyytyväisenä, olet mukana kisassa!

Parhaat mainokset palkitaan Ponileikki-kangasmerkein!

Lisätietoja ja kilpailun säännöt alla:


Kilpailun säännöt

Järjestäjä ja rekisterinpitäjä

Isoset ry
Kullerontie 23 A
01350, Vantaa

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 12 -vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien tapahtuman järjestäneen yhdistyksen hallituksen jäsenet.

Kilpailu-aika

Kilpailu alkaa 7.3.2015 ja päättyy 5.4.2015 klo 24.00

Miten arvontaan osallistutaan

Voit osallistua arvontaan lataamalla tekemäsi vapaamuotoinen isoskoulutusmainos Instagramiin tai Facebookiin (jäljempänä "yhteisöpalvelut") tai lähettämällä sen postitse kilpailun järjestäjän osoitteeseen. Yhteisöpalveluissa jaettuihin teoksiin tulee lisätä tägi #vuodenparaspäätös. Osallistua voi niin monella mainoksella kuin tahtoo.

Yhteisöpalveluiden kautta osallistuminen edellyttää myös, että osallistujan julkaisema kuva on julkinen.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Palkintona arvotaan Ponileikki-kangasmerkki sekä tuomariston harkinnan mukaan muita tuotepalkintoja. Voittajat ilmoitetaan Isoset ry:n Facebook-sivulla, internet-sivustolla ja/tai merkitsemällä voittajat Instagramissa. Arvonta suoritetaan 12.4.

Järjestäjän vastuu

Isoset ry vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Arvonnan järjestäjä ei ole korvausvelvollinen mikäli voittajaa ei tavoiteta. Palkinto voidaan uudelleen arpoa mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon sisällä arvonnan suorittamisesta.

Oikeudet arvonnan puitteissa toimitettuun materiaaliin

Osallistumalla arvontaan osallistuja vakuuttaa, hän on luonut materiaalin itse ja että ao. materiaali tai sen hyödyntäminen ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, toisen tekijänoikeutta tai muuta immateriaalioikeutta, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta. Osallistumalla arvontaan osallistuja samalla antaa arvonnan järjestäjälle luvan julkaista kuvan kampanjasivustolla ja/tai sosiaalisen median profiileissaan. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa arvonnan järjestäjälle mahdollisuuden käyttää mainosta omissa julkaisuissaan internet-sivuilla, sosiaalisessa mediassa tai painettuna materiaalina ilman erillistä huomautusta. Isoset ry saa myös oikeudet tallentaa kilpailutyöt itselleen mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä henkilökohtaista ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan facebook-sivustolla, kampanjasivulla ja mahdollisesti muissa sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi käyttää maksuna muihin järjestäjän tuotteisiin.

Tämä kilpailu ei ole Instagramin tai Facebookin tukema tai hallinnoima.

Isoset Twitterissä

Uudet käyttäjät

 • iso kiiNAlainen
 • Simppa
 • annaoittinen
 • Vivian Kemppainen
 • aliciakosunen
 • ellamettovaara
 • Lars
 • tiialaitala
 • Jujuli
 • Neputin

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.