Isosilta. Isosille.

Isosetti-kisan ehdot ja säännöt

Käyttäjän markuskuisma kuva
Ke, 13/08/2014 - 16:41 -- markuskuisma

Isosetti -kilpailun ehdot ja säännöt
Isoset ry:n ("järjestäjä") Isosetti -kilpailuun sovelletaan näitä ehtoja ja sääntöjä ("ehdot"). Facebook, Instagram tai Twitter eivät sponsoroi, ylläpidä tai tue tätä kilpailua millään tavalla. Kaikki annetut tiedot toimitetaan Isoset ry:lle.

1. KELPOISUUS
Kilpailuun osallistuminen edellyttää vähintään 15-vuoden ikää.
Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa tarkistaa osallistujien kelpoisuus.

2. KILPAILUN AJANKOHTA
Kilpailu alkaa keskiviikkona 13. elokuuta 2014 ja päättyy keskiviikkona 27. elokuuta 2014 kello 18.00 (paikallista aikaa)

3. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN
Isosetti -kilpailuun osallistujat voivat voittaa lippuja Isoset ry:n järjestämään Isosetti-tapahtumaan Riihimäen keskuskirkossa 30.8.2014.
Isosetti -kilpailuun osallistumiseksi käyttäjien on kommentoitava Isoset ry:n virallisilla Facebook-sivuillaan julkaisemaan kuvaan ”kenet ottaisit mukaasi Isosettiin?”, uudelleentwiitattava Isoset ry:n lähettämä twiitti tai uudelleenlähetettävä (regram) Isoset ry:n Instagramiin lisäämä kuva käyttäen aihetunnistetta (hashtag) #isosetti. Käyttäjä voi osallistua kilpailuun useassa sosiaalisen median palvelussa.
EDIT 18.8. 21:30 : Facebookissa ja Instagramissa kilpailuun voi osallistua myös vain tykkäämällä kilpailukuvasta. Vanhatkin osallistumiskeinot ovat edelleen mahdollisia.

4. PALKINNOT
Isoset ry:n koostama paneeli arpoo voittajat, joille myönnetään palkintoja. Palkinnot ovat lippuja Isoset ry:n järjestämään Isosetti-tapahtumaan Riihimäen keskuskirkossa 30.8.2014

5. VOITTAJAN MÄÄRITTÄMINEN
Isoset ry:n henkilöstö arpoo kelpaavien osallistujien joukosta voittajat keskiviikkona 27.8.2014. Päätös on lopullinen eikä järjestäjä vastaa siihen liittyviin kyselyihin.
Voittajalle ilmoitetaan viestillä henkilökohtaisesti
Saatuaan ilmoituksen voitosta osallistujan on vahvistettava voittonsa annettua viestintäkanavaa käyttäen viimeistään 24 tunnin sisällä voittoilmoituksesta. Isoset ry ei julkista tai vahvista voittajaa, ennen kuin nämä tiedot on vahvistettu.
Jos voittaja ei ota yhteyttä järjestäjään 24 tunnin kuluessa ilmoituksesta, voittaja menettää palkintonsa. Menetyksen tapahtuessa järjestäjä valitsee toisen voittajan kelvollisten osallistujien joukosta tai ratkaisee palkinnon saajan sopivaksi katsomallaan tavalla.
Palkinnot toimitetaan voittajalle viimeistään paikan päällä Isosetti-tapahtumassa.
Järjestäjä ei ole vastuussa mistään suorista, välillisistä tai seuraamuksellisista tappioista tai vahingoista, jotka liittyvät palkinnon toimitukseen voittajalle ja/tai tähän kilpailuun (lain puitteissa).

6. YLEISET SÄÄNNÖT
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat hyväksyvät nämä viralliset säännöt ja henkilötietojen suojaperiaatteet.
Järjestäjä ei ole vastuussa mistään pettymyksistä, tappioista, vahingoista, loukkaantumisista, kuluista ja kustannuksista, jotka liittyvät kilpailuun tai palkintoon millään tavalla joko suoraan tai välillisesti, lukuun ottamatta järjestäjän laiminlyönnistä johtuvia kuolemantapauksia tai henkilövahinkoja tai muita tilanteita, joissa laki muuta velvoittaa.
Jos selviää, että voittaja ei ole osallistumiskelpoinen tai ei noudata näitä virallisia sääntöjä, voittaja menettää palkintonsa, ja toinen voittaja valitaan näiden ehtojen kohdan 5 mukaisesti.
Osallistuminen ei edellytä mitään ostoksia.

7. JÄRJESTÄJÄ
Isoset ry.

8. MUUTA
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia
Järjestäjä varaa oikeuden lakien mukaisesti pitää omassa harkintavallassaan näiden ehtojen ja palkintojen muuttamisen, korjauksen, vetäytymisen milloin tahansa ilman varoitusta. Jos näin tapahtuu, järjestäjä ei tule kantamaan minkäänlaista vastuuta.
Hyväksyt ja suostut, että kaikki kilpailuun liittyvät erimielisyydet käsitellään järjestäjän yksinoikeudella ja ehdottomasti määrittelemällä tavalla, ja että päätös on lopullinen.

Isoset Twitterissä

Uudet käyttäjät

  • iso kiiNAlainen
  • Simppa
  • annaoittinen
  • Vivian Kemppainen
  • aliciakosunen
  • ellamettovaara
  • Lars
  • tiialaitala
  • Jujuli
  • Neputin

Isosia pankissa

Tähän mennessä isospankkiin on jätetty kaikkiaan 27 isoshakemusta.